Wachtmeisters väg 6

Laröd, Helsingborgs kommun Se på karta

9 495 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
8 rum
Boarea
190 m²
Biarea
43 m²
Tomtarea
1356 m²
Byggår
1931
Driftkostnad
49 600 kr/år
Antal besök
9 109
Dagar på Hemnet
15

Ståtliga villa Baranca uppfördes 1931 i funkisstil. Huset är uppfört i två hela våningsplan om 190 kvm plus mindre källare. En stor grönskande tomt om 1350 kvm med garagebyggnad.

När man svänger in på Wachmeisters väg är det svårt att missa Villa Baranca. Den stora villan sträcker på sig med två hela våningsplan och glänser i sin vita puts. Mot gatan finns en lika vit stenmur och genom två smidesgrindar, samt en mindre allé, kan man parkera framför huset. En stor parkliknande tomt full av möjligheter. Invändigt är huset väl genomtänkt med representationsrum på entréplan samt privat avdelning upp till. Det vackra allrummet med synliga bjälkar, samt matsalen med sin öppna spis, är bara några av detaljerna smo gör byggnadsåret påmint. Här nere slås man verkligen av rymden i huset. Upp till finner man fyra sovrum i bra storlek, ett mindre allrum, samt två helkaklade badrum. I källaren finns förvaringsytor samt tvättstuga. Ett gediget stenhus där de stora renoveringarna är gjorde för drygt 10 år sedan. En del inredning inne i huset, samt en del ytskikt behöver ses över.

Wachtmeisters väg och Laröd tillhör ett av stans mest populära områden. Följer man gatan längst ner passerar man några av stadens mest exklusiva villor innan man når fram till skogen med promenadstråk ner till havet och Larödbaden (stranden). I området har man nära till skola och förskola, samt en kort promenad bort nås bland annat Hemköp, bibliotek och vårdcentral. I populära Laröd finns ett rikt föreningsliv med Hittarps IK i spetsen som håller i både gymnastik och fotboll. Padel- och tennis-banor finns vid Laröds IP och i byn finns även Gym i form av GoFitness. Centrum nås antingen via bil eller längs med en av Sveriges vackraste cykelleder som går längs med Öresund. Ett sista tips för den som bosätter sig på Wachtmeisters väg 6, så har man endast cirka 300m till Sofierokiosken som serverar himmelskt god glass!

Varmt välkomna att boka tid för visning!

Läs mer hos mäklaren
3etage Fastighetsmäklare

Kontakta mäklaren

Martin Persson

3etage Fastighetsmäklare
Mäklare Martin  Persson, 3etage Fastighetsmäklare
0735-179 338

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.