Gisselstadsvägen 21

Lilla Ljungby, Falkenberg Se på karta

3 250 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
8 rum
Boarea
235 m²
Biarea
55 m²
Tomtarea
2 545 m²
Byggår
1930
Driftkostnad
54 142 kr/år
Antal besök
13 414
Dagar på Hemnet
16

Varmt välkommen till en ståtlig och charmig villa i två plan med generös trädgård, carport och lägenhet i uthuset. Nuvarande familj har bott här sedan 1992, och det är nu dags att lämna över till nya ägare. Detta fantastiskt fina hus är högt beläget med ett ogenerat läge. Tomten är stor med gott om plats för barnens lek. Fastigheten har många sociala sällskapsytor, fint ljusinsläpp från de vackra fönsterna, charmigt kök med vedspis och matsal i anslutning och inrymmer dessutom hela 5 sovrum.
Husets entréplan inrymmer ett mycket hemtrevligt kök med öppna ytor, matsalsrum, vardagsrum med utgång till uterum, tvättstuga och duschrum.
På övre plan finner du hela 5 stycken sovrum och ett stort, fint badrum. Från ett av sovrummen tar du dig ut på en balkong där du kan blicka ut över härliga vyer.
Tomten om 2 545 kvm är fridfull och grönskande med stor gräsmatta, växtlighet och ett härligt altandäck som bjuder på sol stora delar av dagen. Från matsalen tar du dig ut till grusad baksida med plats för utemöbler där du kan sitta helt insynsskyddat.
En tidigare dubbelcarport byggdes om så att halva delen av byggnaden blev en lägenhet/tonårsrum om dryga 23 kvm samt ett hobbyrum finns här som uppskattats när ungdomarna spelat musik. Lägenheten kan med fördel även användas som lokal/butik för dig med egen verksamhet, vilket nuvarande ägare tidigare använde det till. På Gisselstadsvägen 21 bor du naturnära med närhet till både skola, förskola, bussförbindelser, samt Falkenbergs centrum med dess utbud av shopping, restauranger och nöjesliv finner du endast 10-15 minuters bilväg bort! Hjärtligt välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Falkenberg