Faluvägen 156

Ludvika Se på karta

2 800 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
8 rum
Boarea
160 m²
Biarea
90 m²
Tomtarea
1,1 ha
Balkong
Ja
Uteplats
Ja
Byggår
1987
Driftkostnad
44 000 kr/år

Välkommen till Faluvägen 156 och denna smakfullt unika fastighet med 1½-plansvilla om 160 + 90 kvm med stor trädgårdstomt om hela 11 110 kvm som erbjuder en mängd olika trevligheter såsom tennisanläggning, golfhål, härbärge och en anlagd damm. Här ges nu möjligheten att förvärva den unika "Persbovillan med tennisbana". Perfekt fastighet för dig som söker något unikt, något för den stora familjen eller är en tennis-entusiasm!

Detta hus erbjuder en välplanerad och tilltalande planlösning där entréplan bland annat inrymmer två allrum/vardagsrum där ett enkelt kan göras om till sovrum, från ena allrummet som disponeras som matsal når man en av fastighetens härliga uteplatser. Här finns det gott om plats för stora möblemang och grill, stort kök med gott om förvaring och påkostade vitvaror, relaxavdelning med bubbelbad, dusch och bastu, sovrum i vinkel, tvättstuga, hall med avhängningsmöjligheter, bar, täljstenskamin samt förråd. Övervåningen inrymmer två sovrum, badrum med dusch samt ett stort öppet master bedroom med lite köksdel, öppet tak till nock och utgång till en stor balkong i sydläge.

Fastigheten består utav två tomter där ena tomten kan styckas av, bebyggas eller kanske säljas om så önskas. VA-anslutning finns till den mindre fastigheten. I övrigt så är den totala ytan hela 8 706 kvm stor och erbjuder stora gräsytor, flertalet fullvuxna träd, buskage och blomsterarrangemang. Gräsytorna är öppna och en mindre korthålsbana (golf) har skapats genom att ha satt ut 5 st flaggor med kopp. Fastigheten innefattar flertalet byggnader som förklaras närmare i övriga byggnader.

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Ludvika