Stockholmsvägen 60

Målilla, Hultsfreds kommun Se på karta

639 000 kr

695 000 kr -8 %
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
8 rum
Boarea
167 m²
Biarea
78 m²
Tomtarea
611 m²
Byggår
1955
Driftkostnad
70 113 kr/år

Välkomna till Stockholmsvägen 60 i Målilla och en fastighet där möjligheterna är många!
Villan rymmer idag två lägenheter, där den ena är på 5 r.o.k och den andra lägenheten är på 3 r.o.k. Intäkterna för uthyrningen har varit runt 180.000 kr i året. Enkel och trivsam lösning på uppvärmningen då den sker via bergvärme, även enkelt och smidigt med den mycket tåliga aluminiumfasaden. Det finns en dubbel carport på tomten med en förrådsdel. I källaren finner man utrymmen som idag används som två separata tvättstugor/förråd, pannrum men även två av sovrummen som tillhör lägenheten på entréplan. Både på övre plan och entréplan är vardagsrummen en höjdpunkt som är till ytan rymliga och luftiga med mycket ljusinsläpp från de stora fönstren.
Lägenheterna har varit enkla att hyra ut men inför försäljning har säljaren valt att inte ta in nya hyresgäster så att eventuella köpare ska få välja hur man vill nyttja fastigheten. Med andra ord är det en fastighet som är lättförvaltad och ger bra avkastning. Självklart behöver man inte använda fastigheten till uthyrning av lägenheter utan den skulle fungera lika bra till ett generationsboende eller för den större familjen etc.
Målilla är en liten ort med mycket aktivitet i form av framförallt sport så som motorsport, bandy, fotboll och orientering. Ett rikt föreningsliv med en skola som nyligen blivit utbyggd och där många barnfamiljer väljer att bo. Småföretagande förkommer mycket både i orten och i kommunen, med drivna invånare.
Ni bokar er för visning via vår hemsida.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Hultsfred

Kontakta mäklaren

Björn Stridh

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Hultsfred
Mäklare Björn Stridh, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Hultsfred
0765100492