Blomstervägen 21

Mariestad, Mariestad Karta & restider

Pris saknas
Kommande försäljning
VillaVilla

Attraktivt beläget på mysiga Blomstervägen hittar vi denna fina villa med hela 8 rum, varav fem sovrum. Här erbjuds ett mycket trevligt boende i en populär del av Mariestad. Till huset som är byggt 1947 hör en ytterst fin tomt som erbjuder ypperliga möjligheter för lek och bad. Detta är en gyllene chans att förvärva en riktigt fin villa, i riktigt gott skick!

På entréplan hittar vi hall, ett trevligt kök med köksö och utgång till terrass med morgonsol. Dessutom ett matrum i anslutning till köket. Vidare ett vardagsrum med utgång till terrass samt därefter ett hörnrum som idag används som tv-rum. Dessutom finns på nedre plan ett större sovrum samt ett fräscht badrum. Går vi sedan en trappa upp finner vi en möblerbar hall, ett badrum med toalett, badkar samt takfönster. På övre plan hittar vi dessutom tre sovrum med sidogarderober. Samtliga sovrum med slipade massiva trägolv.

Till huset hör en stor, lummig och välskött trädgård med fruktträd, bärbuskar och blommor. Bakre delen av trädgården har stensatts och grusats med trädgårdssingel med odlingskragar och trevligt växthus. Här finns även flera soliga, lummiga och insynsskyddade terrasser med dels morgonsol men även dagssol med soligt söderläge.

På Blomstervägen bor ni med bekvämt promenadavstånd till allt - Matbutiker, skolor, lekparker och grönområden. Området har bra kommunikationer och man behöver inte färdas långt för att ta sig till centrum.

Varmt välkomna på visning!

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Boarea
150 m²
Biarea
90 m²
Tomtarea
1 040 m² tomt
Antal rum
8 rum
Driftkostnad
35 890 kr/år
Byggår
1947
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Blomstervägen 21 och skaffa lånelöfte nu.

Driftkostnad
35 890 kr/år

Billigare och bättre boende

Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

1 125
besök på Hemnet
Objektet publicerades för 6 dagar sedan, den 9 juli 2019. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Prisutveckling

illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra villor som sålts.

Guider & Tips