Hultet Hannas hage

Mark Karta & restider

4 250 000 kr
VillaVilla

Hultet Hannas Hage är en villa utan jämlike. Den stora, lättskötta tomten, som en gång i tiden stoltserade med egen utslagsplats för golffantasten, är på dryga 7000 kvadratmeter med öppet och soligt läge. Bostadshuset som byggdes år 1966 omfattar hela 277 kvadratmeter och rymmer totalt åtta rum att dela med familj och vänner. En del av bostaden byggdes till år 2001 och här finns ett allrum med varma klinkergolv, öppet till nock med vackra fönsterpartier och utgång ut mot trädgård och skog. Resten av entréplanet bjuder bland annat på ett rymligt kök, ytterligare ett allrum med hemmabiosystem och en avdelning med dusch, wc och bastu.

På övre plan finns en 70 kvadratmeter stor lägenhet, fördelad på tre rum och kök. Perfekt för uthyrning eller som generationsboende för familjens medlemmar. Intill bostaden finns också ett väl tilltaget dubbelgarage med elstyrda portar och vatten indraget. Bergvärme och ett vattenburet system installerades år 2018 vilket håller driftkostnaderna låga. I Källarplan finns det blandannat ett nyrenoverat sovrum och ett allrum .

Med endast 25 minuters bilfärd till centrala Göteborg och ett par minuter till för att nå Kungsbacka bor du här med perfekt pendlingsläge. Till Göteborg går även buss frekvent, och hållplatsen ligger endast två kilometer bort. I Hällingsjö finns både mataffär, bensinstation, badplatser, fotbollsplan och restaurang. Skola årskurs F-3 och barnomsorg finns i att tillgå i Ubbhult, och senare går skolskjuts till Sätila.

Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för personliga visningar.

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Boarea
277 m²
Biarea
48 m²
Tomtarea
7 145 m² tomt
Antal rum
8 rum
Driftkostnad
51 100 kr/år
Byggår
1966
Räkna på boendet
Visningsinformation

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Hultet Hannas hage och skaffa lånelöfte nu.

Pris
4 250 000 kr
Driftkostnad
51 100 kr/år

Billigare och bättre boende

NYHET: Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

Statistik

6 974
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 44 dagar sedan, den 10 april 2019. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra villor som sålts.

Guider & Tips