Egebygatan 8

Mjölby, Mjölby Se på karta

3 495 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
8 rum
Boarea
169 m²
Biarea
125 m²
Tomtarea
934 m²
Byggår
1949
Driftkostnad
37 175 kr/år

Välkomna till Egebygatan 8, och denna rymliga familjevilla i tre plan plus källare. Här bor man i slutet på återvändsgata, i populärt område med närhet till skola, förskola och centrum. Dessutom är det nära pendel och bra kommunikationer. Trots att huset ligger så centralt ligger det ändå avskilt med närhet till naturen, motionsspår och badplats vid Skogssjön.

Fantastisk uppvuxen trädgård med flera uteplatser i alla väderstreck och för alla väderförhållanden. I trädgården finns det fruktträd, buskar och perennrabatter. Dessutom finns det en köksträdgård som ligger bakom det stora orangeriet. I orangeriet finns det gott om plats för vänner och familj och här kan man sitta från tidig vår till sen höst. Här finns det även en vinstock som har söta, gröna och kärnfria druvor och en kiwi.

Huset är i mycket gott skick och här är det bara att flytta in! Entréplan består av stort kök med tillhörande matrum, vardagsrum med utgång till inglasad altan, badrum samt ett sovrum. En trappa upp finns ytterligare ett vardagsrum, nyrenoverat badrum från 2019 samt tre sovrum. I anslutning till sovrummen finns dessutom en klädkammare. På den inredda vinden finns ett stort allrum samt ett sovrum, vilket passar de lite större barnen perfekt. Dessutom går det enkelt att dela av allrummet för att få ytterligare ett sovrum. Huset har också hel källare med hobbyrum, fräsch tvättstuga samt gott om förrådsutrymmen. Huset upplevs ljus och luftigt, mycket tack vare de stora fönstren.

Här får man en låg uppvärmningskostnad tack vara bergvärme. Det finns även en luftvärmepump i källaren.

Kom och upplev denna fantastiska familjevilla på plats!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Mjölby