Sankt Persgatan 20

Mjölby Östra, Mjölby Se på karta

4 500 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
8 rum
Boarea
204 m²
Biarea
135 m²
Tomtarea
1 001 m²
Byggår
1927
Energiklass
C
Driftkostnad
38 200 kr/år
Antal besök
4 070
Dagar på Hemnet
2

Denna vackra villa i mycket välvårdat och fint skick på Sankt Persgatan 20 i Mjölbys östra stadsdel är byggd 1927. Med noggrannhet, känsla och smak har huset i nuvarande ägares händer sedan 1997 förädlats till ett rymligt, smakfullt och fantastiskt trivsamt enfamiljshus i tidsenlig stil om åtta rum och kök där man bevarat pampiga golvlister och vackra spegeldörrar i original. Fastighetens läge är fantastiskt bra. Här bor du med ett högt och fint läge längst in på en lugn och sparsamt trafikerad återvändsgata med stor vändplan framför huset. Resecentrum, köpcentrum, förskolor, skolor och idrottsanläggning med omkringliggande motionsslingor i naturskön miljö finns inom bekvämt gång- och cykelavstånd.

Den mycket trivsamma planlösningen omfattar en boarea om ca 204 kvadratmeter fördelat på två plan samt ett inrett gästrum på vinden. Biytorna är uppskattade till ca 135 kvadratmeter. Samtliga rum är väl tilltagna storleksmässigt och kan naturligtvis omdisponeras efter eget behov och smak. Husets entréplan erbjuder ett stort, härligt kök med matplats, badrum, ett rymligt vardagsrum med eldstad, ett sovrum/allrum med platsbyggda garderober och utgång till balkong samt flertalet förrådsutrymmen. Övervåningen omfattar tre sovrum varav två av dem har kakelugn, ett allrum, ett mindre kontorsrum, toalett och förrådsutrymmen. På vinden finns rejäla förvaringsutrymmen samt ett mysigt gästrum/sovrum.
I den till stora delar inredda källaren hittar du ett allrum, hobbyrum, smarta förvaringsutrymmen, ett fräscht badrum/tvättstuga och garage.

Listan över utförda renoveringar och förbättringar är omfattande och bifogas separat under menyn "dokument". De flesta renoveringar har dessutom dokumenterats av säljaren. Kortfattat kan jag berätta att man har bland annat har bytt avloppsstammar, vattenrör och el. Kök, badrum, och tvättstuga/spa är renoverade. Fjärrvärme och fiber är installerat och mycket mer.

Till fastigheten hör även en carport (ca 18 kvm), en friggebod/redskapsbod (ca 10 kvm), en vedbod (24 kvm) samt en altan under tak (ca 30 kvm).

Här kan du flytta in och njuta av ett renoverat och pedantskött hus utöver det vanliga berikat med ett mycket fint läge i ett äldre och populärt villaområde.
Välkommen att anmäla dig till visning!

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Mjölby

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
 • 7
  mar
  Sön 7 mar
  Anmälan till visning krävs. Gå till objektet på SkandiaMäklarnas hemsida och klicka på "boka visning".
 • 9
  mar
  Tis 9 mar
  Anmälan till visning krävs. Gå till objektet på SkandiaMäklarnas hemsida och klicka på "boka visning".
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.