Lodjursvägen 10

Myggenäs, Tjörn Se på karta

3 925 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
8 rum
Boarea
172 m²
Tomtarea
722 m²
Byggår
1971
Driftkostnad
31 933 kr/år
Antal besök
3 129
Dagar på Hemnet
7

Nu har du chansen att förvärva en stor och välskött villa i populära och barnvänliga Myggenäs. Att nuvarande ägare har bott här i snart 50 år vittnar om att det är en plats och ett hem att trivas i! Förutom villan finns här också ett fristående garage med en lokal om 50 kvm där ägarna bedrivit affärsverksamhet i många år.

Så välkomna in på Lodjursvägen 10! Här finns gott om plats att leva och trivas på och huset är väl disponerat. På nedre plan har du tre fina sovrum. Vardagsrummet går i vinkel med plats för både matsalsgrupp och soffgrupp, och i mitten har du den värmande och mysiga braskaminen. Från vardagsrummet når du det stora och mycket uppskattade uterummet som förlänger sommaren för er. Köket är vitt och stilrent, med plats för matgrupp. I anslutning till köket finns också en praktiskt planerad tvättstuga med grovingång. På nedre plan finns också ett stort badrum med trevlig jacuzzi.

På ovanvåningen är det öppet till nock och här har du ett väl tilltaget allrum samt två vackra sovrum. Från allrummet når du husets balkong.

Trädgården är vacker och välplanerad med buskar, träd och planteringar. Här finns fina utrymmen för lek och bus. På den stenbelagda uteplatsen njuter familjen av solen och långa härliga måltider om sommaren.

I det fristående garaget finns plats för både bilen och verktyg och i samma byggnad finns även en stor lokal om 50 kvm som kan nyttjas för din verksamhet, hemmakontor, hemmagym eller varför inte konverteras till ett boende?

Myggenäs är ett mycket omtyckt och vackert område. Här finns flera fina lekplatser, upplyst motionsspår, utegym, fotbollsplan samt förskolor och skolor. Här finns även Almö centrum men all dess service som matbutik, vårdcentral, apotek, restaurang, gym, frisör och bank. Bor du i Myggenäs bor du nära det mesta!

En kort promenad från huset hittar vi även Myggenäs och Almösunds marinor för de som gillar båtlivet och ytterligare en lite promenad bort når man Almöns badplats med sandstrand och hopptorn.

Kommunikationerna är goda så väl till Stenungsund som till Göteborg. Från Myggenäs korsväg går pendelbussar in till Göteborgs centrum och norrut.

Så letar du efter en hemtrevlig familjevilla med gott om plats där ni kommer trivas i alla livets faser? Välkommen att kontakta mäklare Erik Wahlbro för att boka visning!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stenungsund

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
  • 16
    maj
    Sön 16 maj
    Anmälan krävs via mäklarens hemsida. Under rådande omständigheter endast bokade sällskap. Max 2 personer per sällskap.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.