Kommande

Moravägen 32

Nacka kommun Se på karta

6 750 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
8 rum
Boarea
177 m²
Biarea
38 m²
Tomtarea
1 671 m²
Byggår
1952
Driftkostnad
62 334 kr/år
Kommande

Ensamt hus i stort behov av kärlek! Denna 50-talsvilla har under en längre tid sökt sin rätta ägare. Ett hus på ca 70 jordsnurr som uppskattar lugna hemmakvällar likväl som stora middagsbjudningar. Villan söker någon som orädd att kavla upp ärmarna och som är villig att ge huset den kärlek som det så väl förtjänar.

Husets förhoppning är att hitta en ägare som kan se förbi dess skal. En ägare som kan se förbi de slitna takpannorna, de åldersstigna ytskikten och de chanserade stuprören. Drömmen är att hitta någon som kan se husets faktiska potential och därmed få leva lyckligt i resten av sina dagar.

Moravägen ligger i ett uppvuxet och lugnt villakvarter med varierande stil, ålder och arkitektur på husen. På cykelavstånd finns flera badmöjligheter så som Bobadet, Myrsjön, Bagarsjön och Glasbrukssjön. På promenadavstånd finns Orminge Centrum med Coop, Willys och Lidl, butiker, apotek, systembolag, vårdcentral och bibliotek. Närmaste förskola är Källans förskola och det finns flera grundskolor på kort avstånd att välja mellan; Myrsjöskolan, Björknässkolan, Boo Gård skola (f-6 idag) och Lännersta skola (f-6). Mycket goda kommunikationer med närmsta hållplats endast 300 m från huset med täta turer in till Slussen. Vid Orminge Centrum finns infartsparkering och snabba motorvägsbussar.

Ändring/tillägg i annons:
Eventuella ändringar/tillägg i ovanstående annons kan ske. Läs därför alltid noga igenom den objektsbeskrivning som ansvarig mäklare överlämnar vid visningstillfället.

Försäljning före visning:
I vissa fall kan ett bud läggas före planerad visning. Mäklaren är därmed skyldig att framföra budet till säljaren. Säljaren avgör om han/hon skall acceptera budet eller inte. Därför är det att rekommendera, att samma dag som visning sker, gå in på nätet för att försäkra dig om att fastigheten finns kvar. Säljaren avgör om mäklaren, i samband med ett bud som läggs före planerad visning, skall kontakta övriga spekulanter. Säljaren kan även ge mäklaren direktiv att avböja samtliga bud innan visning.

Undersökningsplikt:
Huset har stått obebott under en längre tid och säljaren kan därmed inte upplysa om eventuella fel eller brister utöver vad som står i besiktningsprotokollet. Fastigheten säljs därför med friskrivningsklausul. Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Läs mer om detta i bilagan "Infoblad - Undersökningsplikt" under dokumentsfliken.

Villkor:
Överlåtelsen kommer att vara villkorad av att kommunfullmäktige i Nacka kommun fattar beslut om att ingå köpekontrakt och att beslutet vinner laga kraft.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nacka

Kontakta mäklaren

Adam Hultqvist

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nacka
Mäklare Adam Hultqvist, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nacka
073-6824837

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.