Ridvägen 3

Nora, Danderyd Se på karta

14 995 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
8 rum
Boarea
230 m²
Biarea
28 m²
Tomtarea
1 720 m²
Byggår
1964
Driftkostnad
38 990 kr/år

Välkommen till en välbevarad familjeidyll på en stor tomt om hela 1720 kvadratmeter i underbara Danderyd Nora. Pågående process kan möjliggöra avstyckning till två fastigheter för den som önskar.

Generösa sällskapsytor, bergvärme, öppen spis, fem sovrum varav två i den separerade uthyrningsdelen gör detta hus till den perfekta familjevillan. Man har bevarat vackra original detaljer men även låtit utföra fortlöpande renoveringar bland annat i form av en gedigen ombyggnation av källarplan till lägenhet med kök, två sovrum, badrum och egen ingång. Det tidigare innergaraget har man byggt om till en gillestuga. På fastigheten finns flertalet uteplatser, altan i soldränkt läge, fruktträd, stora gräsytor för lek och carport för plats med två bilar. Fastigheten är belägen på en trivsam och lugn gata i hjärtat av Nora, Danderyd.

Första plan bjuder in till en välkomnande hall med intilliggande kapprum, gästtoalett samt sovrum. Från hallen når man den öppna planlösningen mellan husets matsal och ett fullutrustat kök med stora fönsterpartier som ger ett ljuvligt ljusinsläpp. Vidare från matsalen möts man av det gedigna vardagsrummet samt trappan som leder ned till gillestugan, pannrummet/verkstaden och kallförrådet. Den separerade lägenheten är belägen på detta plan men nås endast via den egna entrédörren. På övre plan möts man av två sovrum i generös storlek med gott om förvaring samt ett badrum utrustat med både dusch och badkar.

Fastigheten är belägen i privat läge och har en generös tomtstorlek om hela 1720 kvm. För den som önskar bygga ut det befintliga huset finns i dagsläget en generös detaljplan som tillåter en total byggyta om hela 344 kvm. Fristående dubbelcarport med förråd på vinden. Separat finns också friggebod för extra förvaring. Den plana och välskötta trädgården skapar en härlig lekplats för barnen att leka på.

Välkomna till en fastighet med stor potential i hjärtat av Nora trädgårdsstad!

Kontakta mäklaren för privat visning!

Läs mer hos mäklaren
Fantastic Frank Täby