Helenius gata 41

Norrmalm, Skövde kommun Se på karta

4 440 000 kr

4 795 000 kr -7 %
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
8 rum
Boarea
167 m²
Biarea
118 m²
Tomtarea
581 m²
Balkong
Ja
Uteplats
Ja
Byggår
1939
Driftkostnad
37 285 kr/år

Välkommen till Norrmalm och Helenius gata 41!

På Norrmalm bor man centralt med gångavstånd till det mesta i centrum, Elins Esplanads köpcentrum, restauranger, resecentrum, högskolan och barnomsorg. Här kan man njuta av alla årstider: på sommaren tar man sig en promenad ner till Boulognerskogen och tar sig ett dopp för att sedan komma hem och njuta av de lummiga trädgårdarna runt omkring som står i full blom och just i din trädgård kan du avsmaka äpplen, päron och plommon. Från vår till höst kan man vistas i trädgården och bla njuta av de vackra rosorna som verkligen trivs här. Närheten till berget Billingen utgör en vacker vy och där erbjuds olika aktiviteter året runt för den som tycker om att röra på sig. På vintern finns det gott om pulkabackar i närheten.

Villan erbjuder verkligen något extra, en lättskött trädgård, centralt boende och där interiören är utformad av en inredningsarkitekt under 90-talet.
Här finns alla möjligheter: För den som söker en stor rymlig villa, för generationsboende, uthyrningsmöjligheter med en egen ingång till lägenheten på andra våningen eller nyttja hela huset själv. På ovanvåningen finns en stor terrass där man du kan finna lugnet, kanske njuta av solen eller njuta av berget Billingens alla årstider.

Läs mer hos mäklaren
Bostadsfoto: André Nordblom, Husfoto
Svensk Fastighetsförmedling Skövde

Kontakta mäklaren

Daniel Andersson

Svensk Fastighetsförmedling Skövde
Mäklare Daniel Andersson, Svensk Fastighetsförmedling Skövde
+46727222831