Movägen 23

Nybogård, Älvkarleby Karta & restider

2 838 000 kr
VillaVilla Nyproduktion 

Just nu byggs ett mycket trivsamt villaområde upp vid idrottsplatsen i Älvkarleby kallat Nybogård. Tveka inte att åka förbi och titta, ring eller maila för mer info. Nyproducerade hus där eventuella tillval kan göras utifrån katalogen. Observera att det finns byggrätt upp till 350kvm på tomten om stort garage/sidobyggnad önskas.

Anebyhusgruppens Ekonomen 178 är en rymlig tvåplans-villa med plats för hela familjen. Starta med att köpa huset med oinredd övervåning och bygg successivt på egen hand, alternativt slipp byggandet och köp till inredd övervåning (623 000 kr). Se katalogen (under dokument) för mer information om tillval och vad som går att göra, till exempel takkupan på bilden som är ett tillval. Huset kan spegelvändas utan extra kostnad. För planritning se ritningar under dokument.

Älvkarleby-där Dalälven möter havet. Här finns affärer, skola, nybyggd förskola, goda kommunikationer och all basservice som behövs för ett trivsamt boende. Dessutom finns bra pendlingsmöjligheter.
Både med tåg och bil.

Upptåget kör mellan Gävle i norr och Uppsala i söder och stannar vid kommunens tre stationer. Upptåget Älvkarleby - Gävle tar ca: 18min. Älvkarleby - Uppsala 57min. Med byte till pendeltåg når du Arlanda och Stockholm på cirka två timmar.

Även med regionbussen är det enkelt att åka till, inom och från de större orterna. Från Älvkarleby till Gävle tar resan knappt 50 minuter.
Busstrafiken till och från de mindre orterna är regelbunden på vardagar.

Välkommen hem!

(Observera att bilderna är exempelbilder och kan kan innehålla tillval. Viss reservation att eventuella ändringar i specifikation och pris kan ske fram till kontraktsskrivning)

Läs mer om bostaden
Bostadstyp
Friliggande villa
Boarea
178 m²
Tomtarea
1 709 m² tomt
Antal rum
8 rum
Byggår
2018
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Movägen 23 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
2 838 000 kr

Billigare och bättre boende

NYHET: Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

Statistik

6 586
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 277 dagar sedan, den 21 juni 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra villor som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips