Mariavägen 8

Odenslund, Östersund Se på karta

4 900 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
8 rum
Boarea
168 m²
Biarea
144 m²
Tomtarea
1 577 m²
Byggår
1974
Driftkostnad
47 441 kr/år
Antal besök
11 663
Dagar på Hemnet
25

Vi är stolta att få presentera ett hus med magnifik hemkänsla och historia. Härliga detaljer, inomhuspool, stora rum och klassiska fönstersättningar ger huset en själ som verkligen tilltalar den medvetne husköparen. En stor njutbar tomt med många möjligheter i centralt läge. Garage, bastu, sex sovrum, bankvalv och gillestuga med öppenspis. Möjlighet till uthyrningsdel finns.

Ett välkomnande entréplan där ni direkt innanför den pampiga entrédörren möts av en härlig hall med skiffergolv i oktogonform och en stilren trappa som tar er upp och ner mellan våningsplanen. Ett rymligt kök med plats för matbord, stort härligt vardagsrum med en stilren fiskbensparkett och plats för både matbord och tv-hörna. Från vardagsrummet finns utgång till en stensatt och privat uteplats. På entréplanet finns också kontor, ett sovrum, WC-rum, badrum med dusch och groventré. På entréplan finns möjlighet till uthyrningsdel. En trappa ner från hallen finns källarplan, här finns poolrummet med angränsande gillestuga och öppenspis, duschrum med relaxbänk och bastu, pannrum, tvättstuga, matkällare och hall med förvaringsmöjligheter i garderober. Här finns även goda förvaringsmöjligheter och ett gjutet bankvalv. Från källaren finns uppgång till garaget. På övre plan möts ni av en hall med möblerbar yta, fyra rogivande sovrum, balkong, praktisk klädkammare och WC-rum med dubbla handfat och bidé.

En uppväxt och stor tomt som trevligt avgränsas mot grannarna med staket. På tomtens entrésida finns asfalterad parkering framför det vidbyggda garaget (ursprungligen ett dubbelgarage) och stensatta gångytor fram till entrétrappan i sten. På tomten finns lekstuga för de små, förrådsbod och grillplats med platsbyggd grill. Med fastighetens centrala läge erbjuds ni gångavstånd till skola, förskola och välsorterad mataffär.

Detta härliga hus är något utöver det vanliga. Så söker du huset med stor potential som verkligen har känslan, så då är det dags att gå på visning.
Välkommen till Mariavägen 8!

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Östersund