Haggatan 1

Offerby, Motala kommun Se på karta

3 995 000 kr

4 500 000 kr -11 %
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
8 rum
Boarea
165 m²
Biarea
57 m²
Tomtarea
1 098 m²
Byggår
1936

Ett vackert äldre hus med utsikt över öppna fält och med sjöutsikt mot Boren, varmt välkomna in till Haggatan 1!

Ett spatiöst hus med många rymliga rum och stora sällskapsytor både inne och ute. Entréplan har en ljus hall med garderob bakom de skjutbara spegeldörrarna samt en ingång till duschrummet. Kök, matplats och vardagsrum ligger i vinkel och det finns gott om matlagningsytor, plats för matbord och soffa. Vintertid finns även den vackra kakelugnen att tända ljusen i samtidigt som ni slår er ner i tv-soffan. Huset är tillbyggt med ett bra skafferi, sovrum och med en hall som ligger i anslutning till det inglasade uterummet. Detta rum är stort och har plats för långbord och festligheter.
En trappa upp finns flera sovrum och ett stort allrum i anslutning till klädkammare och det stora sovrummet. Källaren är renoverad och beklädd med klinkergolv samt ljusa väggar och tak. Här nere finns ett ytterligare sovrum, en stor tvättstuga, relax med bastu och dusch och det finns vattenburen golvvärme på detta plan.

Detta är ett fantastiskt hus med bra känsla och med en trevlig planlösning i huset. Utemiljön är snyggt uppbyggd med uterum och altan som ligger i nivå några trappsteg ner. Lättskött trädgård med stora grönytor, stödmurar med utsmyckning och belysning. Mellan huset och garaget finns tidsenlig plattsättning för både gång och parkeringsplats. På garaget finns en laddbox för elbilen.

Här bor ni med 100 meter från Karlslunds skola med åk 1-3, fritids + förskola. Och 30 min i pendling till Linköping (IKEA Tornby) med bilen. Pendeln går med fina avgångar från Motala central. Här bor ni med närhet till sjön Boren, badplats vid Borens IK fotbollsplaner och nära till naturområden för ex. hundpromenader.

Varmt välkomna att anmäla er till visningen i augusti!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Motala

Kontakta mäklaren

Louise Nyenger

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Motala
Mäklare Louise Nyenger, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Motala
0706-229500