Fasanvägen 1

Öjaby, Växjö kommun Se på karta

4 550 000 kr

4 950 000 kr -8 %
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
8 rum
Boarea
169 m²
Biarea
76 m²
Tomtarea
878 m²
Byggår
1956
Driftkostnad
50 107 kr/år

Välkommen till denna perfekt planerade villa om 169 kvadratmeter, belägen i trivsamma, populära och härliga Öjaby. Här bor du på öppna ytor som är optimala för umgänge med familj och vänner. Det här är ett ljust boende med fint ljusinsläpp och härlig atmosfär. Bostadens planlösning är optimal – här utnyttjas varje kvadratmeter.

Villan består bland annat av ett praktiskt, funktionellt och trevligt kök med fönster mot tomten, bra förvaringsmöjligheter och plats för matbord och stolar. Här finns fem sovrum samt rymlig, social matsal och salong samt vardagsrum i fil - vackra parkettgolv och fint ljusinsläpp, öppen spis och stora fönster. Badrummet är fint, trevligt och funktionellt med toalett, badkar och handfat. I källarplan finns dessutom ett mysigt bad med bastu / spa - och relaxdel.
Villan ligger på en härlig, trevlig och fin trädgårdstomt med fruktträd och soligt sydvästläge. Dessutom har villan en uteplats med lättmöblerade ytor, trädäck och sol hela eftermiddagen och kvällen.

Det här hemmet är som gjort för en barnfamilj, perfekt beläget i Öjabys hjärta. Badplats och småbåtshamnar vid Helgasjön ligger inom gångavstånd och köpcentrum och Småland airport finns tio minuter bort. Dessutom har man arenastaden och Växjö golfbana en kort bilresa från bostaden.
Varmt välkommen till Fasanvägen!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö

Kontakta mäklaren

Peter Stillman

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö
Mäklare Peter Stillman, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö
0708144822