Röd 140

Orust kommun Se på karta

3 275 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
8 rum
Boarea
180 m²
Biarea
30 m²
Tomtarea
1 468 m²
Byggår
1909
Driftkostnad
29 299 kr/år
Antal besök
4 304

I en omgivning som andas västkustidyll ligger detta fantastiska hus i 2 plan och man har endast 250 meter till badvik i sjö och 5 minuter med bil från havsbad. Huset är energisnålt och har en effektiv uppvärmning genom bergvärme vilket ger låga energikostnader. Härifrån har ni nära till mataffär, barnomsorg och övriga bekvämligheter i vardagen.

Huset är omsvept av ett stort altandäck och här finns för lite extra vardagslyx även ett nedsänkt spabad. På de stora altanerna finns många fina sollägen och gott om plats för grill och samvaro.

Nuvarande ägare har gjort de stora och kostsamma renoveringarna som bland annat nytt tak 2016, nytt kök 2016, inglasat uterum 2019, väg och parkering 2019 samt ny djupborrad brunn 2022. Så nu är det bara för er att sätta er egen prägel på huset med ytskikten och skapa ert drömmhem.

Utöver husets 4–5 sovrum finns ett stort vardagsrum på över 40 kvm, badrum, bastu, wc och gott om förvaringsutrymme. Det ena sovrummet på övervåningen kan lätt användas som tv/allrum. Det stora vardagsrummet rymmer lätt både soffgrupp och matsalsgrupp, här har man en fin fondvägg med dekorsten samt en dekorativ etanolkamin för extra mys. Från vardagsrummet når man det rejält tilltagna uterummet i västerläge där ni njuter av solnedgången och som förlänger både sommarkvällarna och hela utesäsongen till långt in på hösten, etanolkamin för extra mysfaktor kan lämnas kvar till ny ägare.

I den stora och grönskande trädgården som är anlagd under lång tid och med stor omsorg finns sju äppelträd, körsbärsträd, plommon och päronträd, hallonbuskar och krusbär mm. För hemmaodlaren finns också ett större växthus samt två små växthus och potatisland. För dig som är trädgårdsintresserad finns stora möjligheter att skapa och odla.

I närheten ligger Stensbo skolan, årskurs 1-6, förskola för 6 åringar.
https://www.stensboskola.o.se/

Endast 5 minuter från huset hittar ni Hälleviksstrandsbryggor, en riktig pärla på sydvästra Orust. Här kan ni njuta av något gott på restaurangerna Strana eller Erwings eller bada från saltstänkta klippor. I Hälleviksstrand finns även en ordentlig småbåtshamn för er som är båtintresserade. Strana båthamn erbjuder y-bomsplatser från 2,5 m till 6 m bredd. För större båtar erbjuds långsidesplatser. På bryggorna finns el och vatten och sjösättningsramp finns i hamnen. Parkering erbjuds i direkt anslutning till bryggorna.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stenungsund

Kontakta mäklaren

Amanda Dalberg

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stenungsund
Mäklare Amanda Dalberg, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stenungsund
0760-08 80 94

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.