Kommande

Rudbecksgatan 13

Övre Nyfors, Eskilstuna kommun Se på karta

4 750 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
8 rum
Boarea
236 m²
Tomtarea
569 m²
Balkong
Ja
Uteplats
Ja
Byggår
1937
Driftkostnad
67 000 kr/år
Kommande

Varmt välkommen till Rudbecksgatan 13!
Här får ni den unika möjligheten att förvärva en fastighet med stor potential till både ett stort boende eller varför inte ett generationsboende. Ursprungligen användes byggnaden till 4 st lägenheter med gemensamma utrymmen i både källare och på vinden. I dagsläget har hela entréplan och halva övre plan slagits ihop för att bilda ett stort boende och kvar på det övre planet finns nu en tvårumslägenhet med balkong, eget kök och badrum.
Det stora boendet har på entréplan 4 st rum, ett badrum, en toalett, entréhall, klädkammare, kök och en uteplats med tak. På det övre planet finner vi två rum, ett stort badrum med både bubbelbadkar och dusch samt en separat toalett.
Nere i källarplanet som tidigare användes för gemensamt bruk av alla boende finns i dagsläget flertalet förråd, ett samlingsrum, tvättstuga, loungerum, duschrum och bastu. Uppe på vinden finns 4 st förråd och en enorm yta.
För den som vill använda hela byggnadens yta för eget boende är det bara fantasin som sätter gränser. För dig som vill ha ett generationsboende eller till och med skapa boende för flertalet familjer är grunden redan lagd.

På Rudbecksgatan 13 bor ni centrumnära med bekvämt promenadavstånd till det allra mesta, inklusive stadskärna, resecentrum, mataffär, universitet och Tunavallen bland mycket annat. Alldeles i närheten finns dessutom fina natur- och promenadstråk.

Huset är besiktat och dokumentet finner ni under fliken dokument.

Varmt välkommen att upptäcka detta unika objekt på egen hand!

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Eskilstuna

Kontakta mäklaren

Jesper Lind

Fastighetsbyrån Eskilstuna
Mäklare Jesper  Lind, Fastighetsbyrån Eskilstuna
0767200820

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas