Kommande

Tickvägen 11

Prästslätten, Karlshamns kommun Se på karta

Pris saknas

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
8 rum
Boarea
220 m²
Biarea
100 m²
Tomtarea
960 m²
Byggår
1972
Driftkostnad
17 651 kr/år
Kommande

När detta hus byggdes sparade man inte på något. Man tänkte stort, pampigt och lyx. Idag, 50 år senare, står den där, med lite mindre glans, men ändå en fantastisk skapelse som med rätt köpare delvis kan bevaras, moderniseras och utvecklas. Vid större bjudningar har man samlats i den stora salongen kring flygeln eller vid den storslagna öppna spisen. Vid för mycket stök, gled man in i det avslappnade biblioteket med de skräddarsydda bokhyllorna. Vi ser framför oss en köpare som uppskattar stora ytor för umgänge med familj och vänner. I källaren finns stor sal där du som ägare kan bedriva verksamhet om så önskas, allt från kontor till yoga. Läget, längst in på Tickvägen, högt placerad, med skogen i ryggen är väldigt tilltalande. En trappa upp till tomten erbjuds en yta för insynsskydd och rofylld tillvaro.

Området kring den centrumnära lilla sjön Markastugylet erbjuder massa möjligheter till friluftsliv och rekreation. Oändligt med promenadstigar, Lingonbacken för skidåkning eller tuff backträning (för de energiska), elljusspår och mountainbike bana. Endast fem minuters cykelavstånd till det levande torget med småstadscharm och gott om trevliga butiker. Här finns förutom livsmedel och delikatesser även restauranger, inredningsbutiker, klädaffärer och fina caféer. Prästslättskolan och förskolor på behändigt avstånd endast några minuter från huset. Vägga och Stärnö med bad- och båtliv samt trevliga promenadslingor finns också att åtnjuta i Karlshamn. Svårslaget!

Villan disponerar totalt 320 kvm, varav 220 kvm boyta fördelat på två plan med suterrängkällare. Luftiga sällskapsytor med stora fönster för bra ljusinsläpp, trivsamt kök med nya vitvaror och trevlig matplats, stort elegant badrum med guldiga uppsättningar, tre sovrum med inbyggda garderober varav två med utgång till trädgården. På källarplan finns garage för två bilar, stort sällskapsrum med anslutande bastu och duschrum. En familjevilla utrustad med tegelfasad, ytterdörrar med lejonformade dörrknackare, exklusiva fönstergaller mot gatan, tak med betongpannor och uppvärmningssystem med fjärrvärme. Tomten på 960 kvm utgörs av stenlagd uteplats, gång, grillplats och mindre gräsmatta med fågelbad på baksidan. Bilplats finns även på tomten för en smidig vardag.

Nu saluförs alltså en mycket välhållen och älskad villa rik på charmiga detaljer och pampig atmosfär. Välkommen med din intresseanmälan till ansvarig mäklare Johan Augustsson.

Läs mer hos mäklaren
HusmanHagberg Karlshamn

Kontakta mäklaren

Johan Augustsson

HusmanHagberg Karlshamn
Mäklare Johan Augustsson, HusmanHagberg Karlshamn
0721772702

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.