Ramstorpsgatan 13A

Ramshäll, Linköping Se på karta

7 500 000 kr

7 950 000 kr -6%
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
8 rum
Boarea
212 m²
Biarea
142 m²
Tomtarea
675 m²
Byggår
1965
Driftkostnad
46 710 kr/år

Bjurfors i Linköping har härmed nöjet att presentera en villa med ytor lite utöver det vanliga. Här finner vi ett hus från 60-talet där man behållit husets ursprungliga karaktär, mycket av standarden är sedan huset uppfördes och i gott skick. Villan erbjuder fantastiska möjligheter med dess flexibla planlösning och sina ytor. Entréplan samt övervåning huserar hela sex sovrum. Entré och hall har vackra stengolv och från hallen möter det stora ljusa vardagsrummet upp med ekparkettgolv. I källaren finns oanade möjligheter - två rum med egen entré och toalett gör det perfekt för att ha företaget hemma eller varför inte hyra ut två rum till studenter. I källaren finns flera förråd och garage. Lättskött trädgård med frukostaltan på baksidan och en plan gräsyta med plats för lek och en mysig Japansk del.

Huset har lättskött fasad i putsad tegel och huset är dränerat 2014. Taket är bytt och fjärrvärme är installerad. Altanen omgjord 2014.

Läget är perfekt med gångavstånd till det mesta, US ligger med promenadavstånd från huset och efter en snabb promenad når man city med alla dess utbud. Sätter man sig på cykel så når man snabbt de stora arbetsplatserna i Mjärdeviområdet och SAAB.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Linköping