Löjviksvägen 30

Resarö, Vaxholm Karta & restider

Pris saknas
Kommande försäljning
Villaicon_villa_inactive

Snart finns möjligheten att flytta till ett riktigt drömboende på Resarö i Vaxholm. Huset är placerad med stora altanytor i sydlig riktning, endast 100 meter från vattnet. Placeringen ligger högt och utsikten är imponerande året om. Stort ljusinsläpp genom hela huset och de generösa och öppna altanytorna nås från flera utgångar från olika rum i huset. På övervåningen finns dubbla balkonger, båda i sydlig riktning och med utsikt över vattnet. Planlösningen är optimal. På entrévåningen är köket placerat med köksö och stora arbetsytor. Intill köket ligger matrummet med dubbla altandörrar ut mot altanen. Här finns en kamin med värmekassett samt plats för ett större matsalsbord. Intill matrummet ligger vardagsrummet, även här med dubbla altandörrar som öppnar upp mot altanen utanför. Vardagsrummet bjuder på en öppen spis samt ett intilliggande inbyggt vedutrymme. På nedre våning finns även ett arbetsrum/sovrum, badrum samt tvättstuga. I tvättstugan finns separat tvättmaskin och torktumlare, torkskåp, arbetsbänk med diskho samt utgång till trädgården. Perfekt att gå in genom groventrén med smutsiga kläder eller för att kunna kliva rakt ut i trädgården för att hänga tvätt. Den övre våningens centrum består av ett allrum med stora fönsterpartier i riktning mot havet samt utgång mot en av balkongerna, vilken vetter mot syd i riktning mot vattnet. Här finns även fyra sovrum, varav två av dessa erbjuder utsikt åt syd i riktning mot havet. Från det större sovrummet nås även en balkong, även denna i riktning mot syd och havet, samt en rymlig walk in closet. På den övre våningen finns även ett större badrum med dusch och badkar. Huset är försett med inbyggt nätverk för TV, telefoni och data till samtliga rum samt fiber är indraget i huset. Dessutom är alla elkablar i huset skärmade, vilket innebär att de kan kopplas in för att motverka eventuell elallergi. Vattenburen golvvärme finns i alla rum. På tomten finns en parkering samt ett garage/carport, vilken är placerad under verandan. Utanför entrén finns en veranda med tak ovanför. Den större altanen på husets södra sida rymmer stora sällskapsbord och loungegrupper. Altanen är byggd i olika nivåer och vinklar, vilket ger ett levande intryck med många olika valmöjligheter gällande möblering och användningsområden.
Det geografiska läget är perfekt; endast 100 meter till havet, ett par minuters promenad till busshållplatsen samt bara en kort promenad ifrån ICA Resarö och såväl för- som grundskola. ICA Resarö samt skolorna nås via lugna gångvägar. Här är gatorna generellt lugna och området barnvänligt. Vaxholmsbåten går från Ytterby brygga, även denna på en promenads avstånd. Med bussen nås Stockholms city på 45 minuter och Vaxholm finns på såväl gång-, cykel- båt- som bilavstånd. Bo i Skärgårdens huvudstad med skärgårdens hela utbud utanför dörren och samtidigt nära alla vardagens viktiga bekvämligheter..
Vi planerar att hålla visningar efter årsskiftet men möjlighet till förhandsvisning och eventuellt avslut innan dess finns redan nu om intresse finns. Kontakta mäklaren för mer information!

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Friliggande villa
Boarea
204 m²
Tomtarea
713 m² tomt
Antal rum
8 rum
Byggår
2004
Räkna på boendet
Position Fastighetsförmedling

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Löjviksvägen 30 och skaffa lånelöfte nu.

Statistik

987
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 18 dagar sedan, den 1 november 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra villor som sålts.

Guider & Tips