Ditt Drömboende i Spanien

Reserva del Higueron / Costa d, Spanien

2 300 000 euro
VillaVilla

Modern villa med unik design, både när det gäller arkitektur och yttre vyer. Där du själv kan påverka planlösning invändigt efter just dina önskemål. En trädgård med mjuka och moderna linjer, infinitypool för optimal avkoppling och flera andra platser gjorda för dina speciella stunder.

Bostaden erbjuder bland annat; Privat entré till tomten genom en automatisk gate, fjärrstyrd garageport. Rymlig hall som förbinder båda våningarna, entréplan med vardagsrum, öppet kök, master suite, en suite badrum och gästtoalett.
Allmänrum/tv rum på nedre plan med tre meters takhöjd och fönster till poolen som skapar ett speciellt ljus, gym och jacuzzi, vinkällare och bar. Här finns även möjlighet att ha upp till fyra sovrum med inbyggda garderober och badrum en suite. Dessa sovrum i anslutning till trädgården.

Terrasser både täckta och öppna med flera avkopplande platser och rymlig infinitypool där du kan njuta av den öppna fantastiska utsikten.

Optimalt beläget med Malaga flygplats inom 15 minuters bilfärd och Marbella inom 20 minuter. Reserva del Higueron är ett av de mest exklusiva områdena på Costa del Sol, med många olika typer av bostäder, byggda av samma byggare. Här finns bland annat ett DoubleTree by Hilton hotel med flera restauranger, samt tillgång till olika sportaktiviteter, spa och gym. I närheten finns även mataffärer och apotek etc.

Boarea, ca 614 kvadratmeter
Tomtarea, ca 1453 kvadratmeter
Terrasser, ca 259 kvadratmeter
Garage med plats för 3 bilar samt förråd
Byggtid ca 18 månader fr.o.m. kontraktskrivning

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Villa
Antal rum
8 rum
Fastighetsbyrån Fuengirola

Statistik

426
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 352 dagar sedan, den 1 februari 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips