Elidas väg 3

Sälen, Malung-Sälens kommun Se på karta

6 300 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
8 rum
Boarea
180 m²
Biarea
42 m²
Tomtarea
1 576 m²
Byggår
2006
Driftkostnad
57 653 kr/år

Välkommen till Elidas Väg 3 och ett mycket rymligt och välplanerat suterränghus byggt i isolertimmer och signerat Larsson-Hus.
Med generösa ytor och stor altan i söderläge erbjuds du här ett väldigt trevligt hem med härlig utsikt mot fjället.

Villan är idag fördelad på två bostäder vilket ger möjlighet att bo i en del av huset och hyra ut en bostad men det finns också möjlighet att öppna upp och använda hela bostaden som en.

Från entréplan stiger du in i den större bostaden med fyra rum och kök i första etaget samt källarvåning med tvättstuga, bastu, badrum och ytterligare ett rum.

Redan från hallen möts man av utsikten och ljuset från allrummets stora fönsterpartier. Kök och allrum har ryggåstak och fönsterpartierna sträcker sig hela vägen upp till nock vilket ger en härlig känsla av rymd och fantastiskt ljusinsläpp. Köket är välutrustat och alldeles intill kliver du in det platsbyggda skafferiet. Köket och allrummets öppna planlösning ger gott om utrymme för både matplats och soffhörn med flera möbleringsalternativ. Med centralt läge i allrumsdelen finns husets braskamin som ger en extra varma och ombonad känslan. Den generösa altanen sträcker sig längst husets sydsida med privat läge. Här finns utrymme för både avkoppling och middagar. Med solläge större delen av dagen och underbar vy mot fjället blir det här lätt en favoritplats en stor del av året.
Av de tre sovrummen är det största placerat med fönster och utgång mot altanen. De övriga två är placerade med fönster mot innergård.
Vid hallen finns en mycket praktisk klädkammare med bra förvaringsmöjligheter. Här finns även övervåningens rymliga badrum med dusch, badkar och wc.

En trappa ner finns ett rum med fönster att använda som sovrum eller kontor. Tvättstugan är praktiskt planerad och rymlig. Här finner du även dusch och wc samt en stor bastu.
I källarplan finns en dörr som förbinder huvudbostaden med den mindre lägenheten. Det är alltså väldigt lätt att öppna upp för ett större boende för den som vill använda hela huset.

Den mindre bostaden har egen entré från uteplats i markplan på husets baksida. Här kommer du in i en ljus och trevlig bostad om tre rum och kök fördelade på allrum med köksdel, sovrum, gästrum/kontor samt badrum med dusch, wc och tvättmaskin.
Generösa fönsterpartier ger ett trevligt ljusinsläpp och även här får man en fin vy mot fjället. Vid entrén finns gott om utrymme för uteplats med insynsskyddat läge.
En trevlig bostad som kan hyras ut alternativt ger ett fint utrymme för gäster där de får möjlighet till eget hushåll.

På gården finns ett rymligt garage med förråd som ger möjlighet till förvaring av fordon, maskiner och annat.

Området är mycket populärt med ett naturnära läge samtidigt som Sälens By bara är en kort promenad bort.
Med gångavstånd till förskola och skola är det här ett perfekt läge för barnfamiljen. Samtidigt har du nära till belysta längd/löpspår och naturen in på knuten.
Sammantaget finner du här ett hem med gott om utrymme för den stora familjen eller för dig som behöver extra utrymme för gäster.
Möjligheten till uthyrning erbjuder ett väldigt ekonomiskt fördelaktigt boende.

Bostäderna är just nu permanentboende men under utflyttning.
Därför erbjuds enbart förbokade visningar på annonserade dagar och tider. Kontakta ansvarig mäklare.
Tillträde enligt ök.

Besiktning är bokad och genomförs innan annonserad visning under vecka 16

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Sälen

Kontakta mäklaren

Alexandra Kristofic

Svensk Fastighetsförmedling Sälen
Mäklare Alexandra Kristofic, Svensk Fastighetsförmedling Sälen
0761311555