Kommande

Kranglans väg 5

Saltsjö-Duvnäs - Kranglan, Nacka kommun Se på karta

17 000 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
8 rum
Boarea
156 m²
Biarea
81 m²
Tomtarea
639 m²
Byggår
2002
Driftkostnad
43 007 kr/år
Kommande

Kontakta mäklaren för mer info - Varmt välkommen att uppleva denna gömda lilla oas som kallas Kranglan och finnes inbäddad i grönska mellan Saltsjö-Duvnäs, Storängen och Hästhagen och med Järlasjön som närmaste granne. Här bor du i ett fridfullt och privat läge utan genomfart, där skogen och badsjön sätter känslan i denna lilla idyll. Du kommer hit via överfart vid Saltsjö-Duvnäs Station, men de boende i Kranglan kan även välja att åka vägen via Hästhagen vidare till Sickla och Stockholm city som annars är stängd för allmänheten genom bom. En charmig gångbro knyter ihop området med Storängen om man vill nyttja kommunikationerna och de mysiga promenadstråken där.

Villan har en totalyta på 256 kvm och en hemtrevlig Bullerby-känsla med röd träfasad, vita knutar och en härlig trädgårdstomt med en stor gräsyta, planteringar, växthus och en härlig veranda. Garage finns för en bil och den stora uppfarten rymmer flertalet bilar. En välkomnande entré med dubbeldörrar leder in i en rymlig hall.

Huset erbjuder 8 rum varav 5 sovrum så här får även den stora familjen plats. Det finns även 3 badrum varav ett med bastu, en groventré som leder direkt in i tvättstugan samt en gillestuga för fri lek. Ett stort kök bjuder in till matglädje och ett generöst vardagsrum i vinkel rymmer en stor soffgrupp framför en härlig kakelugn. Bergvärme håller nere uppvärmningskostnaderna.

Ta denna sällsynta chans att förvärva huset du drömt om!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nacka

Kontakta mäklaren

Olof Edelsvärd

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nacka
Mäklare Olof Edelsvärd, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nacka
070-1627395

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.