Minnesotavägen 22

Sandsbro, Växjö kommun Se på karta

5 950 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
8 rum
Boarea
204 m²
Biarea
52 m²
Tomtarea
869 m²
Byggår
1996
Driftkostnad
50 370 kr/år

I populära Sandsbro finner vi denna trivsamma villa om 8 rok där familj, vänner och släkt får plats. Villan blir ytterligare 12 kvm större (216 kvm totalt) när det oinredda rummet inreds på övervåningen. Tomten har en stor gräsmatta och har en privat känsla med dess uppvuxna avenbokhäckar. Från uterum och vardagsrum når du uteplatsen som ligger i soligt sydväst läge.

Villan har ett rejält garage (ca 40 kvm) med uppfart och plats för två bilar. Villan är vitmålad och framsidan täcks av vackra buskar och träd som blommar fint under stora delar av året. En stenlagd gång leder oss fram till entrén.

Entréplanet har genomgående vattenburen golvvärme vilket skapar en härlig känsla samt verkar som en praktisk detalj i mån av val av möblering. I hallen ligger stora ljusgrå klinkers som skärmar av hallen från övriga huset. Här finns en inbyggd garderob med plats att hänga av sig det nödvändigaste, men det finns plats för ytterligare förvaring om så önskas. Till höger om hallen när vi stiger in ligger också trappan som leder till övervåningen.

Från hallen tar vi oss vidare in i huset. Väggarna är vitmålade och golvet täcks av ett vitpigmenterat enstavsekparkettgolv. Köket är stort och tillåts vara en social plats att umgås på. Köksluckorna liksom köksskåpen är gråfärgade och matchar snyggt till den mörkgrå kaklet bakom. Det är ett fullt utrustat kök med kyl och frys (Electrolux), diskmaskin, micro, ugn (Bosch), spishäll och fläkt. Här ryms mycket förvaring och med en bardisk som sträcker sig ut över ena kanten blir köket ett trivsamt ställe att umgås på. Precis intill passar det utmärkt att placera ett större matbord och kombinera denna yta både till vardags och finare tillställningar.

Ett öppet valv leder oss till vardagsrummet som erbjuder gott om utrymme med plats för stora möblemang. De stora fönsterna i västerläge gör att rummet känns både öppet och ljust. Här finns också altandörren som välkomnar oss ut till husets baksida och altan. Vidare förbi vardagsrummet når vi tillbyggnaden. Liggande vit, träpanel och putsat betonggolv skapar en modern och lyxig känsla. För de kallare månaderna blir mysfaktorn hög i rummet med braskaminen som finns placerad här. Två pardörrar öppnar upp för ytterligare en utgång till altanen.

Huset har totalt 5 sovrum med möjlighet till 6 sovrum då ena rummet inte är inrett på övervåningen. Master-bedroom finner vi på nedervåningen där golvet täcks av en ljusgrå heltäckningsmatta som skapar en harmonisk känsla i sovrummet. Längst ena väggen slingrar sig en platsbyggd garderob med gott om plats med förvaring. Väggarna är ljusa och här finns plats för en dubbelsäng. På bottenplan finner vi det andra rummet. Idag används det som ett kontor men möjlighet finns att göra det till ett sovrum. Liksom master-bedroom så täcks även detta golv av en heltäckningsmatta. På detta våningsplan finns två rymliga badrum. Ett större i anslutning till husets master-bedroom som är kaklat i en ljusgrå kulör med mönster. I detta badrum finns ett badkar, vit kommod med handfat samt plats för förvaringsskåp. Från groventréns ingång finner vi det andra nyrenoverade badrummet i anslutning till tvättstugan. Badrummet är inrett med vita kakelplattor och stora klinkers. Det är utrustat med vit kommod med spegel ovanför, dusch med dubbeldörrar samt toalett. Tvättstugan erbjuder goda förvaringsmöjligheter och tvättmaskin samt torktumlare från Bosch.

På övervåningen är väggarna orörda och här har man velat bevara furupanelen.

Läs mer hos mäklaren
Åkesson Mäklarbyrå

Kontakta mäklaren

Peter Åkesson

Åkesson Mäklarbyrå
Mäklare Peter Åkesson, Åkesson Mäklarbyrå
0470-73 90 91