Stjärnebergsvägen 9

Särö, Kungsbacka Se på karta

7 950 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
8 rum
Boarea
207 m²
Tomtarea
1 814 m²
Byggår
1933
Driftkostnad
36 100 kr/år

Med idylliskt läge på en insynsskyddad tomt välkomnas vi till en vacker villa från tidigt 1930-tal. Villan är tillbyggd 2009 och renoverad med stor omsorg, allt genomtänkt i minsta detalj för att bevara villans charm och karaktär. Ett fantastiskt resultat där mycket av husets ursprung är bevarat. Villan ligger inbäddad i idylliskt grönska med omgivande lättskött trädgårdstomt och naturtomt i olika nivåer. Här erbjuds fina lekmöjligheter för barn och rogivande miljöer för vuxna.
Vid uteplatserna kan man på dagen njuta av ett lugn med lätt sus ifrån löven och avstressande fågelkvitter. På kvällen njuter man av tystnaden & stjärnorna – inte för inte fastigheten ligger högt upp på Stjärneberget.
Väldisponerad planlösning om drygt 200 kvm boyta fördelat på ett stort härligt vardagsrum med matsal och ett modernt kök. Tre rymliga sovrum och två badrum, samt ett stort allrum med utgång till balkong finns på övre plan. Allrummet ger möjlighet för ytterligare ett fler sovrum. En stor härlig altan i soligt läge finns i anslutning till huset.
På tomten finns också ett gästhus på ca 40 kvm med sovrum, allrum, badrum och ett mindre pentry. Ett perfekt gästhus för övernattande gäster eller det egna hemmakontoret. För äldre tonåringar som önskar eget privat rum, ligger huset i direkt anslutning till det stora huset.
Ett garage finns på tomten.
Villan ligger på en lugn återvändsgata med gångavstånd till både skola och förskola. Inom nära räckhåll finns härliga badvikar med salta bad och inom cykelavstånd nås den populära restaurangen Blomstermåla. Bra kommunikationer med de blå expressbussarna finns till Göteborg och Kungsbacka.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Väster