Engelbrektsgatan 5

Säter Se på karta

2 800 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
8 rum
Boarea
200 m²
Biarea
20 m²
Tomtarea
1 013 m²
Balkong
Ja
Uteplats
Ja
Byggår
1926
Driftkostnad
49 961 kr/år

Här är fastigheten med många möjligheter med ett utmärk, centralt läge! Huset som är byggt 1926 bildar tillsammans med gårdshuset en mysig gård på en hörntomt.

Idag används huset som en enfamiljsbostad med upp till 5 sovrum, 2 vardagsrum/allrum och ett stort kök. Det passar alltså utmärkt för den större familjen eller dig som av andra anledningar vill ha ett rymligt boende. Köket är rymligt och modernt med öppen planlösning mot matrummet. I huset finns flertalet rum som lockar till social samvaro med härliga öppna ytor. Båda badrummen är helkaklade med golvvärme.

På gården finns ett gårdshus som inrymmer en lägenhet om 2 rok som har hyrts ut av nuvarande ägare. Hyresintäkterna ger en bra inkomst som gör att ditt bonde blir billigare. På övervåningen ligger ytterligare 1 rok men som kräver renovering. I resterande delen av gårdshuset finns ett dubbelgarage och förrådsutrymmen.

Med de separata husen är gården också perfekt för generationsboende, eller tonåringen som behöver en en egen boendedel.

Ett annat alternativ om man vill äga en mindre hyresfastighet är att man återställer varje våning i det stora huset till den 2-familjsbostad det en gång var. Det krävs inte alltför stora renoveringar för att det ska bli möjligt. På så sätt har man 3-4 lägenheter att kunna hyra ut.

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Säter