Valhallsvägen 39

Skälderviken, Ängelholms kommun Se på karta

14 000 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
8 rum
Boarea
258 m²
Biarea
92 m²
Tomtarea
1 174 m²
Byggår
1927
Driftkostnad
50 088 kr/år

På högt fritt läge med obruten havsutsikt över Skälderviken och sandstranden tronar denna vackra 20-talsvilla. Huset vänder sig mot havet i soligt sydvästläge där solnedgångarna om sommaren sträcker sig tills solen försvinner ner i horisonten. 2002 ritades villan om av arkitekt Janos Kiraly och totalrenoverades såväl exteriört som interiört. I dag bjuder villan på ett högkvalitativt, lättskött boende i vackra Skälderviken.
Stora, representativa sällskapsytor med en fantastisk havsutsikt där entréplan är som gjord för stora tillställningar för nära och kära. Den tillbyggda vinterbonade verandan med hela fönsterpartier från golv till tak i tre väderstreck har utgång till terrass i söder. Rymligt kök med matplats och utgång till stensatt frukostaltan i öster.
Ovanvåningen är av en mer privat karaktär med tre till fyra sovrum varav master bedroom har utgång till stor takterrass. Här vaknar man upp med hela havet rakt framför sig. I anslutning till master bedroom ligger ett sovrum som är inrett till walk-in-closet. Ytterligare två sovrum på ovanvåningen samt en klädkammare och helkaklat badrum med dusch.
I souterrängplan ligger ett stort allrum som vänder sig mot havet och har utgång till överbyggd altan och trädgården. Ett sovrum samt stort badrum med hörnbadkar och dusch. I souterrängplan ligger även en rymlig tvättstuga, vinkällare samt en toalett. Direktaccess till dubbelgarage och förråd.
Ljuvlig uppvuxen trädgård som är arkitektritad även den. Stensatta gångar, vackra planteringar och flera uteplatser för såväl sol som skugga. En gräsmatta breder ut sig mot havet.
Ett otroligt vackert boende där havets alla skiftningar är närvarande i så gott som alla rum.

Läs mer hos mäklaren

Kontakta mäklaren

Linda Wahlberg

Valvet Mäklarkontor AB
Mäklare Linda Wahlberg, Valvet Mäklarkontor AB
0708-61 16 16