Bromsvägen 39

Skånsta, Österåker Se på karta

4 395 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
8 rum
Boarea
114 m²
Biarea
80 m²
Tomtarea
748 m²
Byggår
1968
Driftkostnad
20 846 kr/år
Antal besök
1 545
Dagar på Hemnet
7

Välkommen till denna fina familjevilla om totalt 194 kvm som har varit hem åt samma familj sedan byggåret. Huset är väl omhändertaget och nu redo för att ge plats åt en ny familj att skapa nya fina minnen. Garage med separat snickarverkstad. Fin friggebod i skogsbrynet med egen veranda.

Huset är det perfekta familjehuset hela vägen från småbarnsåren upp i tonåren och därefter - tack vare många sovrum och källarplan med stora ytor och egen ingång. Entréplanet har generösa sällskapsytor i matsal och vardagsrum. Kök med matplats, sovrum med ingång från både matsal och kök, samt en gäst wc i hallen. Övre plan med två stora sovrum med garderober och badrum med badkar. Källaren har ett stora avdelat allrum, tvättstuga med dusch och mangel, pannrum, förråd och matkällare.

Fantastisk fin trädgårdstomt med sol hela dagen, flaggstång och många fina platser att njuta på. Skogen tar vid där trädgården slutar och bjuder in till många lektimmar. Baksidan vetter mot öster, uteplatsen på gaveln i söder och framsidan mot väster.

Barnvänligt område utan störande trafik då du bor som tredje sista huset på gatan innan vändplanen, gångavstånd till Akers friskola, Kantarellens förskola och Ica Skånsta. Cykelavvstånd till Söraskolan och Sjökarbyskolan. Här bor du med närhet till fina grön- och strövområden i Trastsjöskogen och Södersjön. Motionsspåret i Hacksta friluftsområdet når du på 5 minuters promenad.

Läs mer hos mäklaren
HusmanHagberg Österåker

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.