Spinnarvägen 8

Skånsta, Österåker Se på karta

5 895 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
8 rum
Boarea
200 m²
Tomtarea
837 m²
Byggår
1976
Driftkostnad
42 711 kr/år
Antal besök
4 368
Dagar på Hemnet
18

Varmt välkomna till en stor och trevlig familjevilla om 200 kvm i populära Skånsta. Villan har en trivsam och tilltalande planlösning med totalt 6 sovrum som kan göras om, och på så sätt bidra till stora härliga sällskapsytor. Sovrummen passar också till gästrum eller kontor. På tomtens baksida finns ett trevligt gästhus/kontor. Villan har därmed stora möjligheter!

Köket måste ses
Villans hjärta är det generösa och smakfulla köket med inredning från Noblessa. Härifrån når du den trädäckade altanen med plats för utomhusmöbler och grillytor. Altanen bjuder på bästa eftermiddags- och kvällssol.

Luftiga sociala ytor
Villan har ljusa luftiga sociala ytor på entréplan som kan bli ännu större för den som önskar. Villan har genomgående skön vattenburen golvvärme i alla rum utom två där det är vattenburna radiatorer. På entréplan finns ett badrum och en gästwc. Båda är helkaklade. På entréplan finns en praktisk och rymlig groventré samt tvättavdelning med fantastisk förvaring. På baksidan av huset finns ytterligare en trädäckad uteplats med morgonsol, och i anslutning till den ett gästhus som är isolerat. Bergvärme och fiber finns installerat.

Master sovrum med balkong på övervåningen
På övre plan finns 3 sovrum, varav ett med balkong. Det finns också ett ljust allrum och ett helkaklat badrum med bastu. Alternativ planlösning är ett större all-/tvrum eller 2 sovrum.

Populärt villaområde
Här bor du med närhet till skolor, förskolor och fina promenad och motionsspår. ICA Skånsta ligger ett par minuter bort och det finns bra busskommunikationer till Danderyds sjukhus för vidare färd med tunnelbanan, vissa turer direkt till Humlegården. Buss till Åkersberga centrum i närheten där Roslagsbanan går in till Östra station. Det är nära till Domarudden som erbjuder fina fritidsaktiviteter och för den golfintresserade finns Åkersberga GK eller Österåkers GK. Välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Mäklarringen Österåker

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.