Korsvägen 3

Skärhamn Centralt, Tjörns kommun Se på karta

5 650 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
8 rum
Boarea
208 m²
Tomtarea
529 m²
Byggår
2004
Driftkostnad
39 473 kr/år

Här bor ni i en representativ och spatiös villa med modern standard och genomgående påkostade materialval. På entréplanet finns ett smakfullt och lantköksinspirerat kök med fina beredningsytor, trevlig matplats invid fönster och stämningshöjande inslag som vedeldad gjutjärnsspis. Huset bjuder också två vardagsrum - ett i vardera plan, sex väl tilltagna sovrum, tre helkaklade badrum samt tvättstuga med groventré. Förvaringsmöjligheter finner ni i både klädkammare och flera garderober. Detta rymliga hus ger väldisponerade ytor som bjuder ett lättskött och praktiskt boende med trivsam rumsdisposition fördelat på två plan. Ytterligare förvaring finns i fristående garagebyggnad på tomten vid infarten. Utöver plats för bil, finns i denna byggnad separat cykelförråd, egen verkstads del och som pricken över i en mysig gästlägenhet ovapå. Lägenheten inrymmer sovalkov, kökspentry och helkaklat badrum med dusch och wc.

Huset är beläget i ombonat läge i området och från övre bjuds vacker utsikt över nejden. Njut av den soliga och vindstilla terrassen vid husets trädgårdssida. Trädgården är en lättskött trädgård med plan gräsmatta för lek, stora altaner som löper kring två av husets sidor, snyggt stenlagda ytor och härliga perenna rabatter. Fint indelade ytor med gröna rum och odlingsmöjligheter.

Områdena kring Nordviksstrand - Kålgården - Lönneskogen är välplanerade och charmiga med en mix av genuin, gammal bebyggelse och efterföljande eror från både 1900-tal och 2000-tal. Med sina endast 300 meter ner till bryggpromenaden vid hamnen i Skärhamn har detta hus ett riktigt bra läge med närhet och god logistik till 'allt'. Kommunikationer, service, skolor, bad och båtliv - endast minutrar från bostaden. Nybakt bröd inom nära mycket räckhåll från populära Styckens Bageri och storhandling vid välsorterade Ica Nordevik även den helt nära.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Södra Bohuslän

Kontakta mäklaren

Anette Grunditz Erixon

Bjurfors Södra Bohuslän
Mäklare Anette Grunditz Erixon, Bjurfors Södra Bohuslän
0708-66 08 90