Blombackavägen 11

Södra Filipstad, Filipstads kommun Se på karta

895 000 kr

995 000 kr -10 %
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
8 rum
Boarea
182 m²
Biarea
103 m²
Tomtarea
871 m²
Balkong
Ja
Byggår
1936
Driftkostnad
69 600 kr/år

Här på Blombackavägen 11 erbjuds nu en villa med två lägenheter. I lägenheten på våning ett har både badrum och kök rustats upp. Tak och fönster är nyligen bytta, samt elen är omgjord på våning ett och två.

På våning ett finns entréhall, två sovrum, vardagsrum, kök och toalett/duschrum. På våning två finns ett allrum, två sovrum ett vardagsrum, kök samt toalett/duschrum. På våning tre finns en toalett och två sovrum och ett vindsutrymme. Separat ingång och trappuppgång till lägenheten på våning två.

Lägenheten på våning ett har veranda/altan och lägenheten på våning två har balkong. I källaren finns ett garage, gemensam tvättstuga, pannrum och gott om förvaringsutrymme med förråd och matkällare. Stor tomt med lättskött gräsmatta och en liten trädgårdsbod.

Ett bekvämt och billigt boende om man själv väljer att flytta in i den ena lägenheten och hyra ut den andra, alt att fortsätta hyra ut bägge lägenheterna. Eller om man har en stor familj och vill bo i hela huset själv. Valen är många och det är du som köpare som bestämmer.

Välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Bocentrum

Kontakta mäklaren

Marina Jansson

Bocentrum
Mäklare Marina Jansson, Bocentrum
070-380 01 68

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.