Verdandivägen 6

Viby, Sollentuna kommun Se på karta

10 500 000 kr

11 500 000 kr -9 %
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
8 rum
Boarea
328 m²
Biarea
64 m²
Tomtarea
1 322 m²
Balkong
Ja
Uteplats
Ja
Byggår
1946
Energiklass
E
Driftkostnad
66 650 kr/år

Trivsam, rymlig villa med goda möjligheter att anpassas efter specifika behov. På tomten finns förutom den stora villan, utomhuspool, ursprungshuset samt en friggebod.

Stor och rymlig uthyrningsdel med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Uthyrningsdelen rymmer även sovrum och helkaklat badrum med dusch och tvättmaskin.

Villan har stora och sociala ytor. Kök med generösa arbetsytor och öppen planlösning mot stor matrumsdel med kakelugn. Matrummet angränsar i sin tur mot det stora och ljusa vardagsrummet med fönster i två väderstreck. Villan rymmer 5-6 sovrum.

Ursprungshuset har enkel standard men vatten och avlopp är framdraget till husgrunden. Här finns möjlighet att fixa till efter eget önskemål.

Fastigheten har solceller (från och med juli 2022) samt bergvärme. Stor tomt med goda möjligheter till umgänge, lek och träning. Tomten gränsar mot skogsparti.

På cirka 10 minuters promenad når ni skolor, Norrvikens centrum med pendeltåg och butiker, samt bussar. Trevligt område med god grannsamverkan. Varje höst anordnar man knytkalas för att stärka gemenskapen. Det är även nära även till sjön Ravalen, där det finns möjlighet till bad både sommar och vinter. Sollentuna golfbana ligger också i närheten liksom Järvafältet med trevliga strövområden.

Måste ses! Varmt välkomna.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Sollentuna

Kontakta mäklaren

Mikael Holmberg

Svensk Fastighetsförmedling Sollentuna
Mäklare Mikael Holmberg, Svensk Fastighetsförmedling Sollentuna
+46708929216

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.