Kommande

Tempeludden 1

Stavsjö, Nyköpings kommun Se på karta

8 500 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
8 rum
Boarea
192 m²
Biarea
156 m²
Tomtarea
2 ha
Byggår
1966
Energiklass
D
Driftkostnad
43 145 kr/år
Kommande

Denna unika fastighet erbjuder en magnifik livsstil där lugn och skönhet förenas på ett harmoniskt sätt. Belägen på en generös tomt om 2 hektar mark och omgiven av 4 hektar vatten, bjuder denna bostad på en enastående naturlig miljö.

Huvudbyggnaden är ett souterränghus på 192 kvadratmeter, vilket ger gott om utrymme för en familj att trivas och koppla av. Här välkomnas du av en rymlig och ljus entré, som leder till en elegant och välkomnande interiör. De generösa sällskapsytorna inkluderar ett vackert vardagsrum med stora fönster som öppnar upp mot den fantastiska utsikten över den omgivande naturen. Ett välutrustat kök erbjuder moderna bekvämligheter och en plats för kulinarisk utforskning. Dessutom finns det upp till 5 sovrum som är omsorgsfullt utformade för att erbjuda en rofylld sömn och avkoppling.

Biarean på 156 kvadratmeter ger extra utrymme för olika ändamål, och kan användas för exempelvis hobbyrum, bastu, relaxavdelning, gym eller gästsvit. Här finns gott om potential för att anpassa och utforma efter dina specifika behov och önskemål.

Enastående utomhusanläggningar kompletterar denna imponerande bostad. En vacker pool som är omgiven av pooldäck och grönska, erbjuder en oas för avkoppling och underhållning under soliga dagar. Dessutom finns det ett anrikt Diana tempel på tomten från ca 1785 som var en gåva till kung Gustav III, som ger en historisk känsla och charm till fastigheten. Tempelområdet erbjuder möjligheter för stillsam reflektion och kan användas för privata ceremonier eller evenemang.

Den stora tomten på 2 hektar mark ger möjligheter till trädgårdsodling, lek och rekreation. Här kan du njuta av vackra promenader bland grönskan och koppla av i naturen. Tempeludden har en fantastisk sjöutsikt och här finns möjligheter till aktiviteter som fiske, privat kräftfiske eller båtturer.

Denna bostad erbjuder en oöverträffad kombination av komfort, natursköna omgivningar och historisk charm. Det är en plats där du kan skapa minnen och leva ett liv i harmoni med naturen.

Välkommen att anmäla ditt intresse!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Nyköping

Kontakta mäklaren

Renata Choukeir

Svensk Fastighetsförmedling Nyköping
Mäklare Renata Choukeir, Svensk Fastighetsförmedling Nyköping
+46728582792

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.