Nyproduktion

Videbacken 8

Strand, Tyresö Se på karta

7 990 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
8 rum
Boarea
168 m²
Tomtarea
1 480 m²
Byggår
2020
Antal besök
8 130
Dagar på Hemnet
11
Nyproduktion

NYBYGGD VILLA MED INFLYTT I HÖST PÅ SOLIG & HÖGT BELÄGEN TOMT MED VIDSTRÄCKT UTSIKT I POPULÄRA STRAND. Representativ familjevilla under uppförande med högt och ljust läge med vidsträckt utsikt. Huset byggs på högt belägen tomt precis intill vackra Lövängarna och dess vackra natur- och strövområden på lugn återvändsgata utan trafik. Generös byggrätt 1/7 del av tomten eller 200 kvm. Än finns möjlighet att påverka tillval för ytstorlek och garagebyggnad, mm. OBS att tomten är en byggarbetsplats och visning måste bokas vid besök.

Huset kommer målas mörkgrått och utformas med direktaccess till härliga utemiljöer och altandäck som omger stora delar av huset där solen ligger på. Gott om förvaring och fina, lättmöblerade ytor.
Planritning och övriga bilagor finner du under fliken "fakta" och "dokument" Som köpare finns möjlighet att påverka kulörval under viss tid då byggnationen pågår.

Inbjudande entrévåning med öppna och välkomnande ytor. Hallyta med entré från husets kortsida med sobert klinkergolv i snygg, grå kulör. Här finns plats för kläd- och kappförvaring.

Stora, sociala ytor som möter tre väderstreck och bjuder på härlig volym och fint ljusinsläpp genom många fönster och de helglasade altandörrarna. Kök , matsal och vardagsrum i öppen planlösning och utgång till sköna, altandäckade utemiljöer.
Det sobra och vita köket från Ballingslöv erbjuder gott om förvaring, tillberedningsytor och faciliteter. Kyl/sval och frys i fullhöjd. Diskho och tillberedningsytor vid fönterytor. Spishäll, inbyggnadsugn och micro i högskåp samt köksfläkt från Harwich/Thermex kopplad till egen imkanal. Vitvarorna kommer från Siemens.

Ett stort sovrum. Möjlighet att skapa ytterligare ett sovrum finns för den som senare önskar.

Tvättstuga med groventré . Våtrumsmatta Mid Neutral Grey 50004 Fuktavvisande våtrumsskiva på väggarna. Tvättmaskin och torktumlare.

Badrum med wc, duschhörna, tvättställ och spegel med belysning. WC IFÖ. Vägghängt tvättståll från Gustavsberg och vägghängd spegel med lampor från INR.

Övre plan bjuder på lufta och rymliga rumsytor med öppet upp till nock. Härligt allrum med två takfönster för fint ljusinsläpp. Inbyggt förrådrum. Badrum med badkar och duschavdelning. Tvättställskommod, spegel med belysning samt wc. WC IFÖ. Vägghängt tvättståll från Gustavsberg och vägghängd spegel med lampor från INR.

Fyra sovrum varav ett stort master bedroom med inbyggd klädkammare.

Fint Hjältevadshus med vackra attribut och representativa och funktionella ytor. Huset har 2.5 meter i takhöjd. Väggytskikten i rumsdelarna målas i ljusa kulörer eller i det kulörval du som köpare önskar. På golvet i rumsdelarna läggs en 13 mm mattlackad ekparkett i 3-stav. Entréplan med vattenburen golvvärme.

Tomten. Härlig natur och trädgårdstomt som planeras med sådd gräsmatta. Grusad, väd och färdig altan.
Plats för biluppställning eller te.x. Attefallsgarage eller carport finns och behöver inget bygglov.

Ypperligt läge nära natur och citypulsen – endast 20-25 minuter bort. I närheten finns vårdscentral, busshållplats med täta avgångar till Centrum, Gullmarsplan och City. Bekvämt avstånd till Strandtorget med restauranger, café, välsorterad coopbutik, bibliotek och klädaffär.
Från huset kan barnen snabbt och tryggt ta sig till Strandskolan eller Tyresö skola utan att passera stora vägen.

Läs mer om bostaden
Svensk Fastighetsförmedling Tyresö

Visningstider

  • 12
    jul
    Sön 12 jul kl. 13:00–13:30
    Välkomna på öppen visning. Det går bra att boka personlig visning om så önskas på telefon 0734 29 34 01
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.