Jerusalem 1

Strängnäs, Strängnäs kommun Se på karta

4 995 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
8 rum
Boarea
144 m²
Tomtarea
3 075 m²
Byggår
1910
Driftkostnad
48 437 kr/år

Nu erbjuds en unik egendom med anor från Strängnäs gamla historia.

Här kan man leva, bo, njuta, arbeta, semestra och odla mitt i den sörmländska idyllen på bekvämt avstånd från Strängnäs ca 15 min med tågförbindelse till Stockholm ca 50 min. Huset ligger på en tyst, rogivande och avskild plats med skogen och naturen som granne, ekarna på flera hundra år frodas runt denna oas och ger platsen både skydd och karaktär.

Detta enastående hus har totalmoderniserats där två gamla lantstugor byggts ihop till ett. Varsamt renoverat med bevarade originaldetaljer. Huset rymmer många rum med än fler flera sovplatser och de otaliga fönstren ger känslan av att man är ett med naturen. Samtliga årstider har sin charm här, på vinterhalvåret tänder man några av de totalt fyra eldstäderna som finns i huset och bara myser. Husets har dessutom tre klimatzoner, detta för att effektivt kunna värma upp huset med de olika eldstäderna beroende på hur många man är där.

Uteplatsen slingrar sig runt huset i olika plan, nivåer och vyer med både sol- och skuggiga lägen. Här finns en enorm vedeldat utekök, designad av en Michelin kock. Spa- och relaxavdelningen finner man på baksidan med både bastu och vedeldad badtunna i en sagolik natur. Både invändigt och utvändigt finns vackra detaljer inom smide och sten.

Detta ställe skulle också kunna fungera utmärkt för verksamheter inom spa och rekreation, festliga tillställningar eller uthyrning då detta rymmer större sällskap, eller varför inte som ett huvudkontor i rogivande lantlig atmosfär.

Möjligheterna är många på denna underbara plats.

Varmt välkommen!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Strängnäs

Kontakta mäklaren

Tomas Engström

Svensk Fastighetsförmedling Strängnäs
Mäklare Tomas Engström, Svensk Fastighetsförmedling Strängnäs
+46725309313