Östrandsvägen 13

Stureby, Stockholms kommun Se på karta

12 250 000 kr

14 000 000 kr -13 %
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
8 rum
Boarea
159 m²
Biarea
42 m²
Tomtarea
751 m²
Byggår
1924
Driftkostnad
32 198 kr/år

Välkommen till detta fina 20-talshus med lugnt härligt läge på friköpt tomt i omtyckta och populära kvarter med närhet till allt som barnfamiljen önskar. Här råder den lilla gatans trivsamma atmosfär. Fågelkvitter blandas med ljudet av trädgårdspyssel och småprat grannar emellan. Här kan du välja mellan flera populära skolor och förskolor på bekvämt gångavstånd och ett en liten bit bort finner du tunnelbanan som tar dig raka vägen till City. Området är som klippt och skuret för barnfamiljen och för den som önskar ett bekvämt villaliv med närhet till allt som storstaden har att erbjuda. Det är lätt att förstå varför det är så omtyckt.

Huset som är i bra skick och har en totalyta på 201 kvm (159 BoA + 42 BiA) fördelat på hela 8 rok plus ett vindsloft med c:a 31 kvm övrig golvyta (takhöjd mellan 1,88-1,97 cm). Här erbjuds en bottenvåning med trevligt kök, badrum, allrum, arbetsrum/gästrum, stort vardagsrum och en fantastisk glasveranda som gjord för stora middagar. Härifrån har man även direkt access till en av husets flera uteplatser. I anslutning till entrén mot söder finner vi en c:a 55 kvm stor gjuten terrass där man får plats med fest för 40 personer. Här har firats dop, studenter, kräftskivor och födelsedagar från 1 till 80 år. Övervåningen inrymmer idag tre sovrum och allrum med uppgång till sov- och vindsloften Här finns även ett fräscht badrum med stort badkar och separat dusch. På källarplanet hittar vi tvättstugan och diverse bra förrådsutrymmen. Slutligen ett stort vidbyggt garage med gott om plats.
Fastigheten är utrustat med bergvärme och har solpaneler på taket vilket ger bra driftkostnader. Huset har 32st solpaneler på det södervända taket. Sedan de installerades i maj 2019 har de producerat över 36 MWh. Kör du elbil så ladda den med din egen laddare med el som ni själva producerat. Svårt att bli mer miljömässig och kostnadseffektiv än så.
Man brukar räkna på när investeringen av installationen ska löna sig ekonomistiskt. Det behöver ni inte tänka på, här är investeringen redan tagen och ni kan njuta av att följa hur solen bidrar till att producera den el ni förbrukar.
Parkering är aldrig ett problem då här finns en uppställningsplats för 2 bilar. Laddbox för elbil är också installerad och fiber är indraget i huset.

Välkommen hem!

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Enskede

Kontakta mäklaren

Niclas Claeson

SkandiaMäklarna Enskede
Mäklare Niclas Claeson, SkandiaMäklarna Enskede
0708403141