Anundsgatan 1

Svartbäcken, Uppsala kommun Se på karta

10 995 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
8 rum
Boarea
206 m²
Biarea
86 m²
Tomtarea
826 m²
Byggår
1932
Driftkostnad
65 010 kr/år
Antal besök
10 764
Dagar på Hemnet
14

Varmt välkomna till attraktiva Svartbäcken och detta fina hus från 1932 om totalt 292 kvm fördelade på 206 kvm boarea och 86 kvm biarea. Huset är fint beläget på en stor trädgårdstomt om 826 kvm med vacker och rogivande vy över Ingvarsgatans fina björkallé.

Mycket av den ursprungliga charmen finns bevarad bla spröjsade fönster från 1932, vacker fiskbensparkett med fris i ett flertal rum och furugolv i ett par andra rum. Här finns även de vackra innerdörrarna och en charmig balkongdörr kvar. Huset har även två fungerande eldstäder och stora sällskapsytor som bjuder in till mycket umgänge med plats för många.

Tack vare husets storlek och att alla fyra planen är inredda så har nuvarande ägare hyrt ut en lägenhet i källaren under snart 20 år, vilket möjliggjort att denna trebarnsfamilj kunnat njuta av att själva bo relativt billigt i sina "egna" 206 kvm. Familjen är mycket miljömedveten och har i alla lägen försökt välja det mest hållbara gällande tex färg, vitvaror, inredning, trädgårdsskötsel. Energifrågan har varit i fokus och därför monterades energiglas i samband med fönsterrenoveringen i huset 2001. Eftersom läget är helt oslagbart har familjen under många år varit helt utan bil. Under pandemin skaffade de elbil och i samband med det installerades också 8 kW solceller inklusive ett 5 kWh batteri och laddbox för elbil.

Många större renoveringar är utförda. Nytt tak 2020, installation av ny fjärrvärmeväxlare 2011, dränering med utvändig isolering 2004 mm.

Trädgården om 826 kvm är väl uppväxt och ger massor av frukt såsom äpplen, krusbär, plommon, aronia och vinbär. För något år sedan planterades ett päronträd.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala

Kontakta mäklaren

Andreas Waldestrand

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala
Mäklare Andreas Waldestrand, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala
0705-30 11 33

Visningstider

 • 17
  okt
  Imorgon
  Bokad visning - Anmälan sker på mäklarens hemsida klicka "Läs mer hos mäklaren" och sedan "Boka tid för visning"
 • 18
  okt
  Mån 18 okt
  Bokad visning - Anmälan sker på mäklarens hemsida klicka "Läs mer hos mäklaren" och sedan "Boka tid för visning"
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.