Landbogatan 25

Svenljunga, Svenljunga Karta & restider

1 595 000 kr
VillaVilla

När ni kör in med bilen på Landbogatan slås man av den mysiga villaidyllen. Här bor man tryggt och i ett omåttligt populärt villakvarter! Bostaden på Landbogatan 25 väntar nu på att nästa ägare ska flytta in i en väldisponerad 50-talsvilla på totalt ca 255m² fördelade på tre plan (156+99m²) med härligt uterum och en tomt som är som gjord för barn med mycket spring i benen. Låter det som huset ni drömmer om? Missa då inte tillfället att göra ett liv på Landbogatan 25 till verklighet. Läget är lugnt och perfekt för en växande familj. Huset med lättskött tegelfasad har alla möjligheter på en barnvänlig, plan, grönskande trädgårdstomt. Huset har även en asfalterad uppfart med gott om parkeringar och dubbla garage samt en carport. Utmärkta förvaringsmöjligheter i garagen där det finns plats för både trädgårdsredskap, bil och maskiner. Utanför garagen har du ytterligare parkeringsplatser för familjens och gästers bilar.

Huset är i gott skick enligt besiktningsutlåtande med många sociala ytor. Direkt innanför tröskeln hälsas ni välkomna av en trevlig hall med gott om plats för förvaring. Från hallen når ni husets självklara medelpunkt, ett vardagsrum som rymmer långt fler än bara de som bor här. Entréplanet bjuder även på två bra sovrum, badrum, kök och matsal. Från matsalen tar man sig ut till både trädgård och det stora uterummet som förlänger sommarsäsongen och där man kan avnjuta middagar medan man har uppsikt över barnen som leker på tomten. Morgonkaffet kan du ta här eller på någon av de andra möjliga uteplatserna som fastigheten erbjuder.
Övervåningen består av två sovrum, toalett och ett vindsutrymme. En trappa ned i källaren väntar en gillestuga och sedvanliga utrymmen som dusch, toalett, förråd, matkällare med mera.
Huset är stort och erbjuder möjligheter till ändringar i planlösningen och har flera eldstäder att njuta av kalla och ruggiga dagar. Eldstäderna behöver dock vissa åtgärder för att få eldas i. Huset har fjärrvärme som ger låga driftkostnader.

Läget är kanske det logistiskt bästa i hela Svenljunga med endast ett par minuters gångavstånd till centrum med allehanda service och även till förskola och skola i området. I närheten har du också utmärkta kommunikationer i form av bussar. Till närbelägna Borås tar det ca 35 min. Kinds Golfklubb ligger 10 min bort med bil.

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Boarea
156 m²
Biarea
99 m²
Tomtarea
1 158 m² tomt
Antal rum
8 rum
Driftkostnad
42 086 kr/år
Byggår
1957
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Landbogatan 25 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
1 595 000 kr
Driftkostnad
42 086 kr/år

Billigare och bättre boende

Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

5 900
besök på Hemnet
Objektet publicerades för 59 dagar sedan, den 25 juli 2019. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Prisutveckling

illustration_step9
Är du nyfiken på att veta mer om området?

Guider & Tips