Hugos gränd 2

Svenstorp, Ystad Se på karta

1 650 000 kr

Visa bud Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
8 rum
Tomtarea
1 145 m²
Byggår
1940
Driftkostnad
47 968 kr/år

Välkommen till en villa med 8 rum, på fina och underbara Österlen. Här på Hugos gränd 2 kliver du in i en fastighet som inger värme och hög trivsel med stor känsla och charm. Här finner vi 6 st mycket välplanerade sovrum, 4 - tvåbäddsrum, 1 - trebäddsrum och 1 - fyrbäddsrum. Alla rum har eget badrum, pentry, gott om förvaring och man har även tillgång till stora sällskapsytor, rymligt kök med alla tänkbara bekvämligheter och trivsam uteplats för sköna grillkvällar. Bostaden passar lika bra såväl till familjevilla, äldreboende, korttidsboende, serviceboende etc, möjligheterna och drömmarna är oändliga i denna vackra och gedigna bostad. Villan inger även härlig rymd, sociala ytor, fint ljusinsläpp, tvättstuga i källare och fiber finns också.

I vackra Svenstorp bor du i trivsamma och fridfulla kvarter, en levande by med ca 240 invånare. Nybroån som är känd för sitt fina havsöringfiske hittas endast ett stenkast bort och även Svenstorps kvarn ligger inom bekvämt gångavstånd. Här har du tillgång till allt du kan tänkas behöva i vardagens lugn – vackra promenadstråk och rofyllda grönområden, men ändå närhet till Ystad och dess utbud och puls. Svenstorp är ett optimalt läge för dig som älskar närhet till naturen och det skånska landskapet. Endast några kilometer bort ligger Köpingebro, där finns det både skola, förskola, matbutik och tågstation som tar dig enkelt och bekvämt till Ystad, Simrishamn, Köpenhamn och Malmö. På cykelavstånd finner man också de vita långa sandstränderna, utomhusbadet och golfbanan i Nybrostrand.

Populära och kända attraktioner i närheten av Svenstorp är t.ex. Ystads djurpark, som inte bara inbjuder till en djurpark utan även pool och bad. Kåseberga är ett känt fiskrökeri, som är ett populärt resmål på Österlen under sommaren . Värt att nämna är också de vackra och fantastiska sandstränderna i Sandhammaren, missa inte detta.

Varmt välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ystad