Ingjaldsvägen 39

Täby Kyrkby, Täby kommun Se på karta

7 495 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
8 rum
Boarea
180 m²
Biarea
51 m²
Tomtarea
1 008 m²
Byggår
1955
Driftkostnad
47 542 kr/år
Antal besök
2 422

+ Stor villa med totalyta om ca 232 m²
+ 8 rum och 5 möjliga sovrum
+ Tvåbilsgarage i huset
+ Stort kök med goda förvaringsmöjligheter
+ Tre rum i fil
+ Stor tomt
+ Längst in på återvändsgata

Längst in på en lugn återvändsgata välkomnas ni till detta stora 50-talshus som under åren byggts till och förädlats till det trivsamma boendet det är idag. Huset är fördelat på hela 8 rum har en totalyta om 232 m².

Ovanvåningen utgör bostadens sociala del. Matsal, salong och vardagsrum ligger placerade i fil vilket skapar en tilltalande känsla av rymd samtidigt som det går att dela av med de vackra skjutdörrarna. En murad öppen spis bidrar till att öka mysfaktorn ytterligare. På ovanvåningen finns även ett helkaklat badrum, ett stort sovrum med stor skjutdörrsgarderob samt det stora köket med matplats.

Köket har byggts med två ledord; det ska vara kul att laga mat här och det ska vara en naturlig samlingspunkt för umgänge. Är du hellre personen som är sällskap än den som rör i kastrullerna kommer även du att trivas. I anslutning finns en stor matplats (som även skulle lämpa sig som ett ytterligare sovrum) för 6 personer. Det stora köket erbjuder många och goda förvaringsmöjligheter - bänkskivor i granit, rostfritt och trä samt vitvaror praktiskt placerade i arbetshöjd. Även funktionerna är många så som ångugn, skafferi, induktion- och gasolspis, diskmaskin i arbetshöjd m.m.

Entrévåningen erbjuder en stor välkomnande hall med goda förvaringsmöjligheter, tre sovrum, förråd, tvättstuga med separat entré samt gäst-WC. Från detta våningsplan når du också det stora tvåbilsgaraget direkt inifrån huset.

Huset ligger på en trevlig tomt med plana gräsytor och böljande natur. För den trädgårdsintresserade finns ett växthus och ett stort trädgårdsland vackert ordnat i pallkragar. Huset har dessutom en egenborrad brunn vilket gör att bevattningen kan ske kostnadsfritt.

Välkommen till detta stora hus på en lugn återvändsgata.

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Täby & Danderyd

Kontakta mäklaren

Sebastian Wallster

Mäklarhuset Täby & Danderyd
Mäklare Sebastian Wallster, Mäklarhuset Täby & Danderyd
070 755 75 69
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas