Runborgsvägen 2

Täby Kyrkby, Täby kommun Se på karta

9 950 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
8 rum
Boarea
118 m²
Biarea
117 m²
Tomtarea
922 m²
Byggår
1972
Driftkostnad
37 679 kr/år
Antal besök
5 838
Dagar på Hemnet
16

Med sitt lite majestätiska läge, högt och fritt reser sig denna fantastiska villa som ger plats åt den stora familjen - Nu öppnar vi upp dörrarna för visning av trevliga Runborgsvägen 2, ett hus med en totalyta om 235 kvm på en lugn återvändsgata i Kyrkbyns villaidyll. Tomten är plan och lättskött med stora gräsytor och fina stenlagda planteringar i flera nivåer som omsveper huset. Pampig entrésida med trädäck runt stora delar av huset ger ett väldigt ogenerat läge. Inne i huset möts man av en väldigt rymlig hall. en dröm för alla barnfamiljer - gott om plats för ytterkläder och fina förvaringsytor. Trevligt kök med rymlig matplats i anslutning. Stora sociala ytor med matplats i vardagsrummet såväl som soffa och tv-del. Enkel access härifrån till den trevliga uteplatsen i bästa solläge från lunchtid till kväll. Vidare finns här tre sovrum, badrum samt en wc. Nedre plan erbjuder ofantliga ytor. Här finns allrum med braskamin, två sovrum, hobbyrum (vilket kan utgöra ytterligare sovrum), relaxdel med bastu och dusch, vinkällare för den vinintresserade, klädkammare och förråd samt en tvättstuga. Mycket bra planlösning med generösa ytor och förvaringsmöjligheter inne i huset.

Täby Kyrkby är en mycket omtyckt del av Täby. "Kyrkbyn" är det ursprungliga och därmed den äldsta del av Täby och det var härifrån kommunen sedan byggdes vidare. Idag består bostadsbeståndet av en härlig mix av sekelskifte och nybygge. Runborgsvägen ligger i omtyckt, uppvuxen del av Kyrkbyn, här bor man länge i sina hus och det är lugnt och tryggt. I närområdet finns fina skolor och förskolor att välja mellan. Det finns anlagda cykelbanor vilket gör att barnen kan röra sig fritt mellan kompisar och cykla till och från skolan. Det finns även goda kommunikationer till och från Kyrkbyn med både Roslagsbanan och bussar.

Runborgsvägen 2 har något alldeles extra. Kanske är det det höga och "pampiga" läget som gör att man får en väldigt behaglig känsla när man går upp mot huset? Eller är det att fastigheten ligger som inbäddad i grönska, ogenerat från grannar...?

Kom på visning och upplev huset på plats!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Täby

Kontakta mäklaren

Anneli Strandberg

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Täby
076-014 29 59

Visningstider

  • 19
    sep
    Idag kl. 14:15–15:00
    Bokad visning - Anmälan sker på mäklarens hemsida klicka "Läs mer hos mäklaren" och sedan "Boka tid för visning"
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.