Runda vägen 13

Torsred, Trollhättans kommun Se på karta

4 800 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
8 rum
Boarea
105 m²
Biarea
137 m²
Tomtarea
907 m²
Byggår
1976
Driftkostnad
36 948 kr/år

Runda Vägen 13 erbjuder ett förstklassigt läge då du bor mitt i ett villaområde kombinerat med en lugn, insynsskyddad trädgård som vetter mot ett lummigt grönområde. När du befinner dig vid den stenbelagda uteplatsen bakom huset och blickar ut över tomt och grönska så får du en känsla av att bo på en stillsam och lantlig plats. Kan det bli bättre? Tomten är väl tilltagen lämpar dig ypperligt för barnen att härja på. Här kan de spela boll i trädgården och leka i skogen!

Exteriört är huset i välskött skick. Nytt tak sedan -14, tjusiga stensättningar vid entré och uteplatser i två väderstreck. Vidbyggt garage och en bra uppfart. Välskött trädgård med äppelträd och en gäststuga/friggebod.

Interiört har mycket renoverats sedan- 13 och löpande med genomtänka och stilrena materialval. Påkostat kök i öppen planlösning med vardagsrum blir husets "mittpunkt" och är en perfekt miljö för sociala sammankomster. Köket är välutrustat från Ballingslöv med exklusiv bänkskiva i marmor, vitvaror i högklass så som två st ugnar varav en med mikro, välplanerat med en mycket stilren köksö. Här står också en braskamin väl placerad som dels är en bra värmekälla men som också höjer mysfaktorn rejält. Smakfullt och enhetligt parkettgolv leder er vidare in i huset till tre väl tilltagna sovrum med gott om ljusinsläpp. Entréplan erbjuder även ett badrum i klassisk stil med hörnbadkar.
Källarplan har genomgått flertalet renoveringar med bl a ett storslaget badrum med bastu i cederträ och specifika ljus- och ljudsystem. Här finns även ett stort sällskapsrum/TV-rum, två stora sovrum varav ett med golvvärme, en toalett med, kontor av större kaliber, även dessa utrymmen med golvvärme. Nya fönster i hela källaren installerades -13.

Torsred har sedan länge varit ett väldigt populärt område att bo i, vilket är lätt att förstå. Området är lugnt, omgivet av grönområden och passar utmärkt för barnfamiljer då du bor med gång- och cykelavstånd till både förskola, skola och mataffär. Dessutom har du fantastiska motionsspår vid Skidstugan och närhet till den omtyckta och välskötta idrottsanläggningen, Torsbovallen. Torsred ligger också på ett bekvämt avstånd till Öresjö badplats likväl som Trollhättans centrum och Överby köpcenter.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Trollhättan

Kontakta mäklaren

Robin Bergendahl

Bjurfors Trollhättan
Mäklare Robin Bergendahl, Bjurfors Trollhättan
0766478910