Hyttegatan 60

Tuva, Centralt, Säffle kommun Se på karta

4 275 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
8 rum
Boarea
254 m²
Tomtarea
1 068 m²
Byggår
1964
Driftkostnad
31 387 kr/år

Högklassigt boende med fantastiska ytor. Det mesta renoverat efter 2009 och allt är förbättrat så känslan av ett modernt, annorlunda och unikt boende är en genomgående känsla genom hela huset. Genomgående hög standard, fina detaljer samt tidlösa materialval.

De generösa ytorna med 8 rum varav upp till 4-6 sovrum och rymliga sällskapsrum på varje plan ger plats till stor familj. Det superfina köket med ett unikt glasparti ger ljus och rymd och köksön inbjuder till samvaro tillsammans med husets kock. Allrummet/biblioteket på övre plan har öppet i nock och unika fönsternischer. Det finns också tre mycket fräscha hygienrum och en relaxavdelning med Jacuzzi.

Tomten är underbart skyddad och bjuder på mycket sol och ett skyddat härligt soldäck. Eldrivna markiser ger skydd när solen tittar fram och blir för stark. Tillfälle för er som söker stora ytor i toppskick samtidigt som ni söker et boende med attraktivt läge i omtyckta området Tuva.
Ett centralt, omtyckt område med mestadels äldre villabebyggelse och flertalet större villor. Här bor man nära centrumkärnan men också nära Byälven med strandpromenad och båtplatser.

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Säffle

Kontakta mäklaren

Maria Larsson

Fastighetsbyrån Säffle
070-688 53 43