Rönnvägen 1

Valla, Östersund Karta & restider

3 650 000 kr
VillaVilla

I populära Valla på Frösön hittar ni detta trivsamma hus med hörntomt och utmärkt läge i området. Flera stora renoveringar är gjorda de senaste åren såsom dränering och installation av ventilerade golv. Området ligger med ett lugnt naturskönt läge och här har ni möjlighet att kombinera det bästa av två världar med närhet till livsmedelsaffär, skolor samt kommunikationer och med lantliga kvalitéer såsom skog och sjö. Villan ligger med ett högt läge och bjuder på utsikt över området och till viss del Storsjön. Möjlighet finns till medlemskap i bryggförening med brygga och bad/grillplats vid Storsjön.

En skyddad entré välkomnar er in i huset och entréplanet som bjuder på hall, kök, matplats, vardagsrum, tv-rum, badrum samt ett mindre syrum och klädkammare. Det är öppen planlösning och stora sällskapsytor ger utrymme för både lek och lugn och ro. Matplatsen rymmer ett större bord för den stora barnfamiljen och gott om arbetsyta och förvaringsmöjligheter finns i det praktiska köket som är utrustat med köksö. I vardagsrummet finns flera stora fönster som ger ett trevligt ljusinsläpp och pricken över i:et är eldstaden som både ger en extra mysfaktor och behaglig värme. Från matplatsen nås den stora balkongen där man mer än gärna dukar upp under sommarhalvåret.

Den rejäla trappen leder ner till en trappavsats innan man kommer till källarplanet. Härifrån nås tomten och den inglasade uteplatsen. Källarplanet bjuder på fyra sovrum, badrum med bastu, tvättstuga, förråd och allrum. Badrummet är helkaklat och utrustat med golvvärme och bubbelbadkar. Bastun har två bastulavar som rymmer 4-6 personer och är utsmyckad med en vacker stenvägg på en av kortsidorna. I allrummet finns gott om utrymme och även här finns en eldstad som höjer trivselfaktorn.

I trädgården finns tre fristående odlingslådor, odlingsland, kompost, jordgubbsland, bärbuskar, äppelträd, brudspireor, björk, tall och en uteplats med skifferplattor. Här finns även en gungställning som är ihopbyggd med balkongen, fristående förråd och en timrad lekstuga med indragen el. Garaget är utrustat med dubbla portar och en laddstation för elbil. Ovanpå garaget finns ett förrådsutrymme som erbjuder goda förvaringsmöjligheter.

Ta chansen att bli ägare till detta gedigna och trivsamma hus med hörntomt och perfekt läge i området!

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Friliggande villa
Boarea
124 m²
Biarea
124 m²
Tomtarea
902 m² tomt
Antal rum
8 rum
Driftkostnad
34 940 kr/år
Byggår
1969
Räkna på boendet
Visningsinformation

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Rönnvägen 1 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
3 650 000 kr
Driftkostnad
34 940 kr/år

Billigare och bättre boende

NYHET: Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

Statistik

7 880
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 25 dagar sedan, den 22 januari 2019. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra villor som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips