Båtsmansvägen 56

Vaxmora, Sollentuna Se på karta

8 700 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
8 rum
Boarea
160 m²
Biarea
80 m²
Tomtarea
1 182 m²
Byggår
1979
Driftkostnad
47 050 kr/år
Antal besök
1 400
Dagar på Hemnet
3

Välkommen till denna stora arkitektritade familjevilla. Med en Bourgogne-färgad fasad av huggen tegel och markerade limträbalkar reser den sig magnifikt på den plana välklippta trädgårdstomten. Välplanerad och rymlig med sina 240 kvm fördelade på 8 rok med 5 stora sovrum, ett stort kök med braskamin, 2 sällskapsytor och utöver det ett dubbelgarage med förråd på 50 kvm.
Hörntomten har ett perfekt läge med gångavstånd till badplats, härliga promenadstråk, slalombacke, dagis och skola.
Här bor du i 4 halvvånings-etage, vilket ger en familjär närhet trots sin storhet. Man är aldrig långt från varandra. Villan har ett härligt solläge på balkongen och terrassen mot söder. I trädgården ges möjlighet till all möjlig lek för barnen, som fotboll, hoppmatta, varför inte en pool eller tennisplan, utrymme finns. För den trädgårdsintresserade finns möjligheter till egen odling och av att njuta av fjärilsängen en varm sommardag.
Nära villan finns Norrvikens strand med gångstigar, badplats och Törnskogens nationalpark, som är ett omtyckt strövområde. I Törnskogens nationalpark finns Långbroleden och ett nät av stigar. Nu finns också den nya leden ”Törnskogen runt”.
På 5 minuters bilfärd når ni Väsjöbacken, en skidanläggning vid Väsjön. Anläggningen har fyra nedfarter, Huvudbacken, Familjebacken, Funparken och Klubbacken. Den maximala fallhöjden är 82 m. I Väsjöbacken tränar Täby slalomklubb och Sollentuna slalomklubb. Där finns också Edsbergs sportfält med flera fotbollsplaner och en stor tennishall med mera.
På gångavstånd finns 2 förskolor samt Vaxmoraskolan.
Med cykel har du 6-7 minuter till SATS gym, Medley Sollentuna sim- och sporthall och Sollentuna Rackethall. Med bil har du några minuter till E4 som tar dig på 20 minuter in till Stockholm city alternativt mot Arlanda. Bra kommunikationer med buss. Åker du ofta mot Arlanda är detta precis rätt plats att bo på.
Vid Väsjön pågår också Sollentunas största satsning på byggnation i härliga och sunda omgivningar.

Läs mer hos mäklaren
Erik Olsson Fastighetsförmedling

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.