Lehultsvägen 3B

Vittsjö, Hässleholms kommun Se på karta

1 995 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
8 rum
Boarea
210 m²
Biarea
120 m²
Tomtarea
1 749 m²
Byggår
1913
Driftkostnad
58 364 kr/år

Villa med uthyrningsmöjligheter!

Välkomna till Lehultsvägen som ligger i det trevliga samhället Vittsjö norr om Hässleholm. Bostaden är uppdelad i två lägenheter, båda genomgående i gott skick, med separata ingångar och en gemensam stor trädgård. Här finns alltså möjlighet att bo med det stora hushållet eller fortsatt skapa extra inkomst via uthyrning. Samhället Vittsjö ligger nära sjön Vittsjö med härliga badplatser och här finns skola och idrottsplatser, bank, affär, tågstation - ja alla bekvämligheter finns här. En trevlig plats för flera generationer.

Fastigheten har en tomtarea om 1749 kvadratmeter och utöver de två lägenheterna finns även en lada med stor utvecklingspotential på tomten. Bostäderna är 95 respektive 125 kvadratmeter stora fördelade över ett våningsplan. Den mindre lägenheten har också en övervåning med ett mysigt sovloft. Den större lägenheten har en oinredd vind, här finns alla möjligheter att utveckla fastigheten! Byggnadsåret är 1913 och här finns charm från den tiden, exempelvis den exponerade tegelväggen och takbjälkarna. Det gjordes en omfattande renovering på 1960-talet och sedan har bostäderna renoverats löpande och är i dagsläget i gott skick.

Den mindre lägenheten är trivsam med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt öppet i nock upp till sovloftet. Ytskikten är genomgående ljusa precis som köksluckorna, stenskivorna i köket är påkostade och skapar en modern känsla på ett smakfullt sätt. Halvväggen som avgränsar ut mot hallen är ett smart sätt att planera för att det ska kännas öppet och rymligt. Badrummet med dusch är helkaklat och här finns tvättmaskin.

Den större lägenheten har tre sovrum och en trevlig öppen planlösning mellan vardagsrum och matplats med ett behagligt flöde från köket. Väggarna är tapetserade eller målade i trivsamma ljusa kulörer och de breda träplankorna på golvet är skönt att gå barfota på. Ljusinsläppet är mycket fint i vardagsrummet som ligger i söderläge - öppna altandörren och njut av varma kvällar på altanen med familj och vänner. Tvättstugan är stor och har både tvättmaskin, torktumlare och extra yta för upphängning. Pelletskaminen installerades år 2021, samtidigt som ett extra rum lades till. Golven byttes mot nya i några av rummen år 2020 och både jordfelsbrytare och elinstallationerna kontrollerades året före.

Fasaden på huset är i gott skick och trädgården är lättskött. Du som är road av odling har stora möjligheter på tomten. Varför inte anlägga en gemensam köksträdgård med örter som passar fint till sommarens grillkvällar. Trädgården som är inbäddad i grönska är helt insynsskyddad.

Service och butiker finns i Vittsjö och med 25 minuter bilvägen till Hässleholm är det smidigt att pendla. I närheten finns både fotbollsklubb och golfklubb samt en hel del hästgårdar. Välkomna!

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Hässleholm

Kontakta mäklaren

Kattis Prenell

Bjurfors Hässleholm
Mäklare Kattis Prenell, Bjurfors Hässleholm
0701-641994

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.