Tegskiftegatan 46

Ytterby, Kungälv Se på karta

5 500 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
8 rum
Boarea
184 m²
Biarea
54 m²
Tomtarea
865 m²
Byggår
1978
Driftkostnad
40 089 kr/år
Antal besök
10 023
Dagar på Hemnet
15

Nu har vi förmånen att presentera kanske ett av Ytterbys häftigaste hus? En helt unik arkitektur, en takhöjd utöver det vanliga och stora fina fönsterpartier. Välkommen till en stor tvåplansvilla på totalt 240 kvm i populära Tega i Ytterby. Tomten ligger högt utan insyn. Ett hus med många möjligheter, generationsboende, egen verksamhet eller stora härliga ytor för den stora familjen. Kök och vardagsrum i öppen planlösning som med sin fantastiska rymd och ljus bjuder på något alldeles extra. Huset har inte mindre än 4-6 sovrum, 2 badrum, stor tvättstuga och allrum. Altan delvis inglasad i syd/västläge. I bottenplan finns också en gästlägenhet med kök, duschrum med tvättstugedel, två rum och egen entré. Perfekt som uthyrning om man vill dryga ut hushållskassan, egen verksamhet, generationsboende, tonårshäng mm. Låga driftskostnader via bergvärme. Stort dubbelgarage med vatten, avlopp och el. Huset är uppdaterat med tak, fasad och bergvärme. Förskola i närområdet och bekvämt avstånd till skola och kommunikationer med tåg eller buss.

Ett hus med en riktigt genomtänkt planlösning. På övre plan har man en öppen social våning med en separat sovrumsdel, bestående av tre sovrum och nyrenoverat badrum. Vardagsrum och kök i öppen planlösning med en fantastisk yta och rymd med mycket ljusinsläpp från tre väderstreck. Nedre plan i sin tur bjuder på stor och välkomnande hall, badrum, allrum, tvättstuga samt oändligt med förrådsmöjligheter. Som en extra bonus finns också en separat lägenhet med egen entré om två rum, kök och badrum. Önskar man integrera denna ytan med övriga huset kan man enkelt öppna upp från den stora hallen på entréplan.
Två rymliga uteplatser i form av en balkong med morgonsol och en veranda med eftermiddagssol. Från köket och master bedroom når man den stora balkongen och från vardagsrummet kommer man ut på den helt insynsskyddade verandan.

Då tomten ligger högt belägen kan man njuta helt ostörd utan insyn från grannar. En enkel tomt med en plan gräsmatta som bjuder in till barnens lek och bus.

Bra uppdaterad stomme där dom viktigaste delarna är renoverade såsom tak, fasad och värmesystem. Låga energikostnader genom bergvärme. Stort och uppdaterat garage på ca 45 kvm med indraget vatten och avlopp.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungälv

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.