Bröttjärna 476

Mockfjärd, Gagnefs kommun Se på karta

1 695 000 kr

2 295 000 kr -26 %
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Boarea
90 m²
Tomtarea
2 729 m²
Byggår
1900
Driftkostnad
41 480 kr/år

På stor tomt som gränsar mot Bröttjärnaån ligger denna fastighet vackert inbäddad av kringliggande natur! Här finns goda möjligheter för den som vill ta vid ett pågående projekt för att i framtiden ha ett fantastiskt fint boende att njuta av. Bostadshuset har byggts till och renoverats från 2020 och frammåt med genomgående tilltänkta materialval och färger på entréplan där endast mindre detaljer kvarstår att färdigställa och övre plan kvarstår att inreda utefter behov. Rymlig entréhall, delvis i utbyggnaden, med gott om plats för skor och ytterkläder, stort duschrum/tvättstuga, kök med härliga färgval och plats för matbord samt vardagsrum med murad spis och altandörr ut till naturen på baksidan. Övre plan inreds förslagsvis med sovrum och nås från inre trapp i hallen. Nya 3-glasfönster installerade, vattenburen golvvärme på entréplan via luft/vattenvärmepump, nytt plåttak samt isolering av torpargrunden är även utfört.

Vidare på fastigheten finns dessutom en gjuten platta, förberedd för el samt avlopp, om 104 kvm och uppstärkt med stålbalkar för framtida garagebygge. Uthus med sommarbostad, vedbod, utedass samt loft.

Bröttjärna är en gemytlig by belägen mellan Djurås och Mockfjärd och är en lugn plats för familjen att bosätta sig på. Sjön Löfsen nås med en kortare promenad och inbjuder till såväl bad som fiske. Milsvid vacker natur med flera vandrings- och cykelleder i närområdet.

Digital visning finns inspelad och går att ta del av hos ansvarig mäklare.

Läs mer hos mäklaren
Bostadsfoto: Therese Säterlund, Husfoto
Fastighetsbyrån Gagnef/Vansbro

Kontakta mäklaren

Sofie Källman

Fastighetsbyrån Gagnef/Vansbro
Mäklare Sofie Källman, Fastighetsbyrån Gagnef/Vansbro
070-395 87 60
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas