Nyproduktion

Likskärsvägen 109

Bensbyn, Luleå Se på karta

3 496 200 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Boarea
95 m²
Tomtarea
2 075 m²
Nyproduktion

I vackra Bensbyn erbjuder SmålandsVillan och Myresjöhus en rymlig tomt med lantligt läge nära vattnet. Här har du möjlighet att välja ditt eget hus med SmålandsVillan och Myresjöhus trygga och enkla totalentreprenad.

I Bensbyn bor du med närhet till skog, vatten och vacker natur men bara 1 mil norr om Luleå centrum. Här finns det goda möjligheter till ett rikt friluftsliv vare sig det är ute till havs eller uppe på land. I Bensbyn finns förskola samt skola F-6. I skolans gymnastiksal pågår ungdoms och fritids-verksamhet i form av innebandy- och basketträningar. I byn finns även en ishockeyplan som på somrarna omvandlas till tennisplan.

På den här rymliga tomten med lantligt läge har du nu möjlighet att skapa ditt egna boende på en friliggande tomt. Vi hjälper dig från avtal och bygglovsprocess fram till färdigt hus med vår enkla och trygga totalentreprenad. Vatten och avlopp är enskilt och förhandsbesked finns.

Bygg t.ex Villa Kalmar på den här tomten
På den här vackra tomten kan ni t.ex bygga Villa Kalmar som är en av SmålandsVillans mest populära husmodeller. Den öppna och moderna planlösningen mellan vardagsrum och kök är mycket omtyckt och den härliga samvaroytan ger en känsla av rymlighet. Här är det lätt att umgås både vid middagar och läxläsning. I husets andra halva ligger sovrummen samlade nära både badrum och klädvård. Övervåningen inreder ni nu eller när det passar er. Med inredd övervåning kan huset få upp till åtta rum och kök.

T.o.m. 2020-08-31 erbjuder SmålandsVillan Villa Kalmar till ett paketpris utöver det vanliga. Priset på 3 496 200 kr för inredd bottenvåning på kampanjhuset Villa Kalmar inkluderar t.ex. liggande ytterpanel, parkettgolv från Kährs, uppgraderat inbyggnadskök från Vedum, Invändig vit trappa, aluminiumfönster i gavelspetsar på ovanvåning, golvvärme i badrum, handdukstork, torktumlare, byggherreavgifter som enskilt vatten och avlopp, tomt, pantbrev och lagfarter. Boendekostnad inklusive drift, ränta och exkl. amortering beräknas till 7 702 kr vid 15 % kontantinsats. I samarbete med Nordea kan vi ordna finansiering med 2 års amorteringsfrihet. För fullständig beskrivning av kalkylerna, vänligen kontakta vår säljare Mattias Förare på 076-131 48 34 eller [email protected]

Läs mer om bostaden
OBOS Sverige